Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλαµαριέρα RED SHRIMP 3.0 από τη DTD

Καλαµαριέρα RED SHRIMP 3.0 από τη DTD

Η Κροατική εταιρεία µε τη γνωστή ποιότητα και αποτελεσµατικότητα των τεχνητών της για το ψάρεµα των καλαµαριών, δε σταµατά να παράγει νέα, καινοτόµα µοντέλα, πάντα µε στόχο την απόλαυση του χρήστη. Η Red Shrimp είναι µία καλαµαριέρα τύπου γαρίδας, µε πρωτοποριακό σχεδιασµό και πολλά δυνατά «όπλα» που την κάνουν ακαταµάχητη. Αρχικά, το σχήµα της που δεν ακολουθεί την κλασική γραµµή µε τις λείες καµπύλες στο επάνω µέρος και στα πλαϊνά, προσοµοιάζοντας σχεδόν απόλυτα τις πραγµατικές γαρίδες.

Το έντονο, πολύ ζωντανό κόκκινο φθορίζον χρώµα της όταν φωτιστί µε φακό, καλεί τα κεφαλόποδα από πολύ µακριά. Τα πόδια της που ακτινοβολούν φως UV και το φθορίζον σε κιτρινοπράσινη απόχρωση µάτι της, ολοκληρώνουν το τέλειο ελκτικό της αποτέλεσµα.

Κατά τα άλλα, το τεχνητό ακολουθεί την παλιά, καλή ποιότητα των προηγούµενων µοντέλων, µε δυνατά, απίστευτα κοφτερά ανοξείδωτα άγκιστρα, ανοξείδωτη θηλιά για την παραµάνα, πολύ ανθεκτικό ύφασµα, ηχητικό εφέ που
ενισχύει το οπτικό κάλεσµα των καλαµαριών και µία τέλεια ισορροπία καθώς το τεχνητό βυθίζεται ή ακολουθεί τα χτυπήµατα του χρήστη.

Η διάσταση 3.0 έχει µήκος 96mm και ζυγίζει 14,3gr

DBS FISHING 2310 486 750 | 2310 805 180 www.jigging.gr
Comodo SSL