Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι ADVANT SEA και µηχανισµός VIGOR JADE LINE 40

Καλάµι ADVANT SEA και µηχανισµός VIGOR JADE LINE 40

Καλάµι ADVANT SEA και µηχανισµός VIGOR JADE LINE 40

Η εταιρεία LINEA EFFE, πιστή στην πολιτική της που ακολουθεί το τρίπτυχο «ποιότητα-τιµή-αξιοπιστία» και µε γνώµονα πάντα το όφελος και την ικανοποίηση των πελατών της, παρουσιάζει ένα ακόµα αξιόλογο σύνολο για ψάρεµα από σκάφος, το οποίο αποτελείται από το καλάµι ADVANT SEA (µε δυνατότητα επιλογής µήκους µεταξύ 0.80, 1, 1.2 και 1.5 µέτρων). Το καλάµι αυτό είναι κατασκευασµένο από πολύ στιβαρό, συµπαγές υαλόνηµα και εξοπλισµένο µε ποιοτικούς οδηγούς SiC.

∆ιαθέτει βιδωτή βάση στήριξης µηχανισµού και λαβή από EVA, για τέλεια εφαρµογή και συγκράτηση στο χέρι του χρήστη και σιγουριά στη µάχη µε το ψάρι. Μπορεί να καλύψει ψαρέµατα καθετής, καλαµαροψαρέµατα και συρτές επιφανείας. Ταίρι του στο πακέτο της προσφοράς είναι ο VIGOR JADE LINE 40,  ένας µηχανισµός µε ευµεγέθες line roller που ολοκληρώνει το έργο των οδηγών SiC του καλαµιού, ξετυλίγοντας και µαζεύοντας την πετονιά ή το νήµα τέλεια και απολύτως τακτοποιηµένα πάνω στη γραφιτένια του µποµπίνα, η οποία σηµειωτέον είναι ήδη γεµισµένη µε πετονιά, για να µην ξοδέψετε επιπλέον χρήµατα και να είστε ετοιµοπόλεµοι αµέσως µόλις ανοίξετε τη συσκευασία του µηχανισµού.

Ο απόλυτα ισορροπηµένος ρότορας και το ένα ρουλεµάν που υποστηρίζει τη λειτουργία του, αποδίδουν µία λειτουργία χωρίς ενοχλητικούς κραδασµούς και θορύβους, ενώ και η µεγάλη µανιβέλα µε το αντίβαρο και την εργονοµική, άνετη χειρολαβή, υποστηρίζει το χρήστη σε κάθε µάχη µε ένα δυνατό αντίπαλο, χαρίζοντας στιβαρότητα και ισχύ.

Χαρακτηριστική είναι επίσης και η ευαισθησία των φρένων οπίσθιας ρύθµισης και η πολύ εύκολα ενεργοποιούµενη αντεπιστροφή του µηχανισµού. Η χωρητικότητα της µποµπίνας του είναι 175 µέτρα υλικού διαµέτρου 0,30 mm (ή 130 m/0,35 mm – 95 m/0,40 mm), και το βάρος του µικρό (288 gr), χωρίς να προβληµατίζει και να κουράζει το χρήστη, ακόµα και σε συνεχή, πολύωρη χρήση στο χέρι, ενώ µε λόγο περιστροφής 5,2:1 ο VIGOR µπορεί να χαρακτηριστεί  γρήγορος.

Το ήδη ελκυστικό πακέτο προσφοράς καλαµιού και µηχανισµού, έρχεται να συµπληρώσει και να κάνει ακόµα πιο δελεαστικό η καλαµαριέρα-δώρο από τη LINEA EFFE για να δοκιµάσετε άµεσα το καλάµι και το µηχανισµό σας και να «απογειώσει» η σούπερ τιµή των 40 ευρώ! Μία καλοκαιρινή ευκαιρία για τους λάτρεις του ψαρέµατος από σκάφος, «µε τις ευλογίες» της LINEA EFFE!

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε. 2310 306 796 www.rogdakis.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL