Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι All Around 100-200 & Μηχανισµός Vigor Gunship της Linea Effe

Καλάµι All Around 100-200 & Μηχανισµός Vigor Gunship της Linea Effe

Πολλοί φίλοι αναζητούν ένα σύνολο αξιόλογο για την πραγµατοποίηση ψαρεµάτων τύπου casting, χωρίς όµως να δαπανήσουν ένα µεγάλο ποσό. H Linea Effe, η οποία συνεχώς αφουγκράζεται τις ανάγκες των ερασιτεχνών ψαράδων, φρόντισε και πάλι γι’ αυτούς προσφέροντας το καλάµι All Around 100-200 και το µηχανισµό Vigor Gunship, στην εκπληκτική τιµή των 55 ευρώ.

kalami_all_around_lineaeffe

Το καλάµι All Around είναι κατασκευασµένο από carbon ώστε να συνδυάζει µειωµένο βάρος και αυξηµένη δύναµη-αντοχή. Πρόκειται για τηλεσκοπικό µοντέλο έξι τεµαχίων, µε οδηγούς τύπου SiC. Κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά µήκη (3,50 και 3,80 µέτρα), για να µπορεί ο ψαράς να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει. Το «κοντό» (3,5 µ.) έχει βάρος 485 γραµµάρια και το «µακρύ» (3,8 µ.) 575, ενώ και τα δυο έχουν µήκος µεταφοράς 99 εκατοστά και c.w. 100-200 gr., ικανό να στείλει ένα αρκετά µεγάλο µολύβι στην επιθυµητή απόσταση,
χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβληµα.

vigor_gunship_lineaeffe

Ο µηχανισµός Vigor Gunship είναι ένας κλασικός πενηντάρης µηχανισµός και έρχεται να «δέσει» τέλεια µε το παραπάνω καλάµι, ενώ µπορεί να χρησιµοποιηθεί και σε ποικιλία άλλων ψαρεµάτων, τόσο από ακτή όσο και από σκάφος. Το βάρος του φθάνει τα 500 γραµµάρια, διαθέτει ένα ρουλεµάν και η σχέση περιστροφής του είναι 5,2:1. Έχει µποµπίνα κατασκευασµένη από γραφίτη. Με χωρητικότητα 275 µέτρα πετονιάς διαµέτρου 0,35 χιλιοστών ή 210 µέτρα πετονιάς διαµέτρου 0,40 χιλιοστών. Μάλιστα, η εταιρεία κάνει δώρο την πετονιά, αφού προσφέρει το µηχανισµό µε τη µποµπίνα του γεµάτη.

Από τα παραπάνω, εύκολα µπορούµε να καταλάβουµε ότι το σετ All Around-Vigor Gunship µπορεί να πραγµατοποιήσει ποικιλία ψαρεµάτων από την ακτή µε ικανοποιητικά αποτελέσµατα (casting, surfcasting, πολυάγκιστρα), χωρίς να απαιτείται σηµαντικό ποσό για την απόκτησή του και σίγουρα αποτελεί µεγάλη ευκαιρία, για πολλούς από εµάς.

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε. Τηλ : 2310 306.796, www.rogdakis.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL