Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι AZORES από την OKUMA

Καλάµι AZORES από την OKUMA

Καλάµι AZORES από την OKUMA

Καλάµια jigging από την OKUMA, σε µήκος 1.8 µέτρων και δυνατότητα χειρισµού πλάνων 70-180 ή 100/225 gr (δύο µοντέλα). ∆ιακρίνονται από τη γνωστή σε όλους, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της OKUMA και το υλικό από το οποίο έχουν κατασκευαστεί τα πολύ λεπτά και ελαφρά τους blanks είναι ο High Modulus άνθρακας. Με έξτρα ενισχύσεις ισχύος επίσης από άνθρακα.

∆ιαθέτουν εργονοµική, αντιολισθητική λαβή από υλικό EVA, βάση στήριξης µηχανισµού Fuji, καθώς και οδηγούς της ίδιας εταιρείας (ανοξείδωτοι τύπου-Κ KWAG µε δακτυλίδια Alconite). Για σχεδόν ολική έλλειψη τριβών -και εποµένως καταπονήσεων ή φθορών- µεταξύ νήµατος και οδηγών, µηδενικά µπερδέµατα και εξαιρετική αντίσταση στο θαλασσινό νερό. Αποτελούνται από δύο στελέχη, ένα κοντό (τµήµα λαβής και βάσης στήριξης µηχανισµού) και ένα µακρύ που φέρει τους οδηγούς. Εξασφαλίζοντας ευκολία στη µεταφορά τους (µόλις 127 εκ.) και ταυτόχρονα φυσική καµπύλη κάµψης.

Χαρακτηρίζονται από µέτρια-ελαφρά ή µέτρια δράση (ML-M action). Μπορούν να συνεργαστούν τέλεια µε νήµατα αντοχής 20-80 ή 40-100 λιµπρών, αντίστοιχα για τα δύο µοντέλα. Το βάρος τους είναι 343 ή 356 γραµµάρια, ανάλογα το µοντέλο, και περιέχονται σε ειδική πάνινη προστατευτική θήκη.

SKALIS OUTDOOR - ΣΚΑΛΗΣ ΕΠΕ 210 2585 404 www.skalisoutdoor.com
Comodo SSL