Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι Carbon Thunder και µηχανισµός Vigor Shiver Line της Linea Effe

Καλάµι Carbon Thunder και µηχανισµός Vigor Shiver Line της Linea Effe

Καλάµι Carbon Thunder και µηχανισµός Vigor Shiver Line της Linea Effe

Για άλλη µια φορά, η εταιρεία Lineaeffe µας προτείνει ένα αξιόλογο σύνολο σε πολύ οικονοµική τιµή, το καλάµι Carbon Thunder 360 και το µηχανισµό Vigor Siver Line.

carbon_thunder_lineaeffe

Το Carbon Thunder είναι ένα τηλεσκοπικό καλάµι τεσσάρων τεµαχίων, κατασκευασµένο από mixed carbon, µήκους 360 εκατοστών (κλειστό 110 εκατοστά). Το βάρος του είναι 238 γραµµάρια και το c.w. του µέχρι 120 γραµµάρια.

vigor_shiver_lineaeffe
Ο Vigor Siver Line είναι ένας κλασσικός 40άρης µηχανισµός µε πίσω φρένα, µποµπίνα από γραφίτη χωρητικότητας 195 µέτρων πετονιάς διαµέτρου 0,30 χιλιοστών ή 135 µέτρων πετονιάς διαµέτρου 0,35 mm. Φέρει ένα ρουλεµάν, το βάρος του φτάνει τα 298 γραµµάρια και έχει σχέση περιστροφής 5,2:1.

Καλάµι και µηχανισµός µπορούν να συνδυαστούν αρµονικά σε ποικιλία ψαρεµάτων από σκάφος. Όπως καθετή σε µικρά και µεσαία βάθη, ελαφριά συρτή αφρού, τσαπαρί κ.ά. Ενώ από την ακτή µπορούµε να πραγµατοποιήσουµε ψαρέµατα τύπου casting ή να δουλέψουµε µε πολυάγκιστρα.

Καλάµι Carbon Thunder 360 και µηχανισµός Vigor Siver Line µε τη µποµπίνα του γεµισµένη πετονιά, προσφέρονται στους φίλους του περιοδικού στην εκπληκτική τιµή των 45 ευρώ. Μαζί, δώρο κι ένας απαγκιστρωτή της RLINEA, για το εύκολο ξαγκίστρωµα των ψαριών που θα πιάσετε.

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε τηλ : 2310 306.796 www.rogdakis.gr
Comodo SSL