Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι Miami και Μηχανισµός JD Trolling της Linea Effe

Καλάµι Miami και Μηχανισµός JD Trolling της Linea Effe

Ένα από τα πιο γνωστά καλάµια της LINEAEFFE στους φίλους της συρτής, είναι σίγουρα το ΜΙΑΜΙ. Αποτελεί µια αξιόλογη επιλογή τόσο για συρτή αφρού, όσο και για φύλακα, σε πολύ οικονοµική τιµή. Ο ψαράς που δε θέλει να δαπανήσει µια περιουσία για την απόκτηση καλαµιού, µπορεί µε λίγα χρήµατα να έχει στην κατοχή του ένα καλάµι ικανό να φέρει ένα µεγάλο θήραµα στο σκάφος, από οποιοδήποτε βάθος, µε εγγυηµένη ασφάλεια. Συναγρίδες, σφυρίδες, µαγιάτικα αλλά και παλαµίδες, ρίκια, τονάκια, θα έρθουν εύκολα στην επιφάνεια.

miami_lineaeffe

Μονοκόµµατο, µε µήκος 1,65 µέτρα (5΄6΄΄ ft) και βάρος 680 γρ. στην κατηγορία 8-16 lbs προορίζεται για τους φίλους της συρτής αφρού, στις 12-30 lbs και µε βάρος 700 γρ. έρχεται να καλύψει τους λάτρεις του φύλακα και στις 30-50 lbs (βάρος 720 γρ.) είναι προορισµένο για να γίνει το δεξί χέρι των πιστών του big game. Κατασκευασµένο από αρίστης ποιότητα fiberglass, διαθέτει τελείωµα σε σταυρό για να τοποθετείται σε ζώνη µέσης όταν παλεύουµε ένα ιδιαίτερα µεγάλο ψάρι και τάπα για κάλυψη του σταυρού.

jd_trolling_lineaeffe

Ο µηχανισµός JD Trolling είναι ένας κλασσικός µηχανισµός συρτής µεγέθους 300, µε µποµπίνα κατασκευασµένη από γραφίτη για µειωµένο βάρος (520 γρ.), ένα ρουλεµάν, φρένα τύπου star drag (αστέρι) και χωρητικότητα 420 µέτρα πετονιάς διαµέτρου 0,40 χιλιοστών (460 yds/15lbs). ∆ιαθέτει κατανεµητή πετονιάς και η εταιρεία το δίνει γεµισµένο µε πετονιά.

Καλάµι Miami και µηχανισµός JD Trolling, αποτελούν µια εξαίρετη πρόταση και ένα ιδανικό σύνολο για τους φίλους της συρτής, οι οποίοι ενδιαφέρονται να έχουν στο σκάφος τους ένα αξιόλογο εξοπλισµό, µε αξιοσηµείωτη αντοχή στο χρόνο. Μάλιστα, η LINEAEFFE προσφέρει στους αναγνώστες του περιοδικού το παραπάνω σύνολο µε επιλογή καλαµιού της αρεσκείας τους (δηλαδή οποιασδήποτε κατηγορίας) στην εκπληκτική τιµή των 105 ευρώ, ενώ δίνει δώρο και ένα ψαράκι συρτής για να δοκιµάσουµε άµεσα την αποτελεσµατικότητα των νέων µας αποκτηµάτων.

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε. Τηλ : 2310 306.796 www.rogdakis.gr
Comodo SSL