Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι Oceanica & Μηχανισµός Vigor SX Line FD της LINEA EFFE

Καλάµι Oceanica & Μηχανισµός Vigor SX Line FD της LINEA EFFE

Καλάµι Oceanica & Μηχανισµός Vigor SX Line FD της LINEA EFFE

Πολλοί ψαράδες αναζητούν αυτήν την εποχή ένα καλάµι κι ένα µηχανισµό για να µπορούν να πραγµατοποιήσουν ψαρέµατα casting, µε ικανοποιητικά αποτελέσµατα και χωρίς να διαθέσουν ένα µεγάλο ποσό. Θέλουν να χαίρονται το ψάρεµα και τη θάλασσα, να µπορούν να πετούν την αρµατωσιά τους αρκετά µακριά, να καταλαβαίνουν εύκολα την τσιµπιά και να βγάζουν άνετα το ψάρι που θα τσιµπήσει. Ίσως αυτοί να είναι και η µεγάλη πλειοψηφία… Η Lineaeffe, µια εταιρεία πάντα µέσα στον παλµό της εποχής, έχει να τους προσφέρει ένα σύνολο, καλάµι και µηχανισµό, σε ιδιαίτερα προσιτή τιµή. Το καλάµι Oceanica 4,20 και τον πενηντάρη µηχανισµό Vigor SX Line FD, γεµισµένο µε πετονιά καλής ποιότητας, στην τιµή των 85 ευρώ.

oceanica
Το καλάµι έχει µήκος 4,20 µέτρα και είναι τηλεσκοπικό, αποτελούµενο από τέσσερα στελέχη. Το µήκος του κλειστό είναι 137 εκατοστά και το βάρος του 362 γραµµάρια. Το casting weight του είναι 80-160 γραµµάρια, ώστε να µπορεί να πετά µε άνεση µια λεπτή αρµατωσιά µε µικρό βαρίδι αναζητώντας µουρµούρες στην αµµούδα, αλλά και να διαχειρίζεται µεγάλα µολύβια, σε δύσκολους βυθούς και µε ακραίες συνθήκες, όπως πχ. όταν στοχεύουµε τους σαργούς ψαρεύοντας από βράχια, µε έντονο κυµατισµό. Φέρει συνολικά τέσσερα δαχτυλίδια και η κορυφή του έχει έντονο χρώµα, για να εντοπίζουµε εύκολα τις τσιµπιές.

vigor_sx_line_fd
Η σειρά µηχανισµών Vigor SX Line FD, περιλαµβάνει µοντέλα από πολύ µικρό µέγεθος (10άρη) έως και πολύ µεγάλο (70άρη). Η εταιρεία, µας προτείνει τον πενηντάρη σαν ιδανικό ταίρι του Oceanica, ώστε να µπορεί ο ψαράς να καλύπτει πολλές διαφορετικές τεχνικές. Η µποµπίνα του είναι κατασκευασµένη από γραφίτη και έχει χωρητικότητα 275 µέτρα πετονιάς, διαµέτρου 0,35 χιλιοστών ή 210 µέτρα διαµέτρου 0,40 χιλιοστών.
Η σχέση περιστροφής είναι 5,2:1 και διαθέτει ένα ρουλεµάν, ενώ έχει βάρος 369 γραµµάρια. Η εταιρεία τον προσφέρει γεµισµένο µε πετονιά, ώστε ο ψαράς να έχει στα χέρια του ένα ετοιµοπόλεµο σύνολο και να
βγει ακόµη πιο κερδισµένος µε την αγορά του.
Συνδυάζοντας τα παραπάνω υλικά, έχουµε ένα ζυγισµένο και αρµονικό σύνολο µε το οποίο µπορούµε να εξασκήσουµε τόσο τις διάφορες παραλλαγές του casting (beach ledgering-light surf), όσο και ψαρέµατα πολυάγκιστρου, µονάγκιστρου ή ακόµα και ζόκας.

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε. Τηλ : 2310 306.796,  www.rogdakis.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL