Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάμι Shooter από την Favorite

Καλάμι Shooter από την Favorite

Καλάμι Shooter για spinning, από την Favorite

Τα καλάμια Shooter είναι μια κορυφαία σειρά καλαμιών, η οποία κατασκευάστηκε για όλες σχεδόν τις μορφές του spinning, από εκείνη σε ήσυχα, ρηχά λιμάνια, έως και εκείνη σε άγριες παραλίες και βραχότοπους με έντονο κυματισμό.

Τα καλάμια Shooter της Favorite παράγονται με βάση τα ελληνικά πρότυπα, τις τοπικές συνθήκες και τα αλιεύματα και όχι σύμφωνα με τα πρότυπα άλλων περιοχών σε ξένες χώρες και διαφορετικών συνθηκών -όπως συνηθίζεται. Τα blank της σειράς αυτής είναι κατασκευασμένα από high modulus carbon της Toray, ενισχυμένα με εξειδικευμένη X-Wrap Carbon tape, σε πρέσα με πίεση 40 τόννους.

H γρήγορη δράση τους τα καθιστά ικανά να διαχειριστούν οποιοδήποτε τεχνητό χωρίς δυσκολία. Μπορούν να χειριστούν με επιτυχία από  μικρά minnows έως μεγάλα poppers και stick baits. Ο εξοπλισμός τους αποτελείται από οδηγούς Fuji KR Alconite και βάση μηχανισμού Fuji VSS. Τα σημεία πιασίματος είναι «ντυμένα» με ενισχυμένο υλικό EVA και η διακόσμησή τους παραπέμπει στα γαλανά χρώματα της θάλασσας.

Τα Shooter είναι μία σειρά καλαμιών για την τεχνική του spinning, με άκρως μεσογειακό χαρακτήρα. Η σειρά αποτελείται από 4 μοντέλα, σε μήκη και lure weight 2.62m/10-28gr, 2.70m/15-35gr, 2.93m/15-35gr, 3.05m/20-60gr.  Favorite, μία εταιρεία από spinners, για spinners.

 

Anglermania Ltd 2661091204 anglermania.spiros@gmail.com
Comodo SSL