Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι slow pitch Risky Player από τη Maxel

Καλάµι slow pitch Risky Player από τη Maxel

Καλάµι slow pitch Risky Player από τη Maxel

Ένα απόλυτα εξειδικευµένο καλάµι για την τεχνική του slow pitch jerk. To blank του είναι ευαίσθητo και παραβολικό, κατασκευασµένο εξ ολοκλήρου στην Ιαπωνία από την πασίγνωστη TORAY. Με τη χρήση κορυφαίου υλικού από 99% high modulus carbon µε την ονοµασία K-MESH 3K. Η φόρµουλα κατασκευής του καλαµιού είναι µοναδική και υπάρχει µόνο στα καλάµια της MAXEL. Είναι σχεδιασµένο ώστε να επιτυγχάνει την απόλυτη δύναµη, σε αρµονία µε την ελαφρότητα, τη λεπτότητα. Υπάρχει προσαρµογή σε οποιαδήποτε θαλάσσια συνθήκη και την ορθή διαχείριση των πλάνων.

Η σειρά οδηγών που εξοπλίζει το RISKY PLAYER προέρχεται φυσικά από την FUJI Japan και διαθέτει κεραµικό TORZITE µε πλαίσιο από τιτάνιο, µέταλλο µε µεγάλη αντοχή στο χρόνο και τη διάβρωση, εξαιρετικά ελαφρύ και µε µεγάλο βαθµό σκληρότητας-αντοχής.

Η βάση του µηχανισµού είναι και αυτή FUJI, φτιαγµένη από γραφίτη και σχεδιασµένη ειδικά για να ταιριάζει απόλυτα µε το σύνολο του καλαµιού. Το RISKY PLAYER είναι ένα καλάµι µε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιµής, ώστε να είναι προσιτό στον ερασιτέχνη ψαρά που θέλει να ασχοληθεί µε την τόσο απαιτητική σε εξοπλισµό τεχνική του slow pitch jerk και να έχει στα χέρια του ένα εργαλείο πιστοποιηµένο για την τεχνική.

ANGLERMANIA LTD 2661091204 anglermania.spiros@gmail.com
Comodo SSL