Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι slow pitch SPJ MASTER από τη SHOUT

Καλάµι slow pitch SPJ MASTER από τη SHOUT

Καλάµι slow pitch SPJ MASTER από τη SHOUT

Το SPJ MASTER της SHOUT είναι ένα απολύτως εξειδικευµένο καλάµι για την τεχνική του slow pitch jigging. Έχει µήκος 1.98 m και βάρος µόλις 145 γραµµάρια, ώστε να µην κουράζει το χρήστη σε πολύωρη χρήση των πλάνων. Ή κατά τη µάχη µε ένα µεγάλο ψάρι, όπου διακρίνεται για τη µεγάλη του δύναµη και αντοχή.

Έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί πλάνους µε βάρος από 120 έως και 250 γραµµάρια και συνεργάζεται αρµονικά µε νήµατα διαµέτρου PE 1,5-3. Το blank του καλαµιού κουβαλάει πάνω του όλο το πνεύµα και την εµπειρία της SHOUT. Έτσι είναι απολύτως φυσικό να το συνοδεύουν οδηγοί Fuji K και λαβή από υλικό EVA, επίσης της Fuji. Για καλή συγκράτηση χωρίς ολισθήσεις των χεριών και δυνατό πιάσιµο.

∆ιαθέτει «σκανδάλη» για άψογο χειρισµό των µηχανισµών baitcasting που προορίζονται να γίνουν το «ταίρι» του στα ψαρέµατα slow pitch. Έτσι, γνωρίζοντας το βάθος, τη θερµοκρασία του νερού, τα ρεύµατα και τον τύπο του «ψιλού» που υπάρχει στον τόπο, µπορεί ο ψαράς να ελέγξει τον πλάνο «κατά το δοκούν». Επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσµατα, αφού έχει το πλεονέκτηµα η µάχη να ολοκληρώνεται µε το ανέβασµα του ψαριού στο σκάφος.

Ο συνδυασµός βελτιωµένων υλικών και πλήρους εξειδίκευσης των λειτουργικών δυνατοτήτων του καλαµιού, του χαρίζει µοναδική απόδοση, «κοµµένη και ραµµένη» στις απαιτήσεις της τεχνικής. Αποδίδοντας τέλεια αίσθηση του βυθού και δίνοντας ζωή στο τεχνητό, κάνοντάς το να φαίνεται σαν να κολυµπά απολύτως φυσικά στο νερό.

Μη διστάσετε να το χρησιµοποιήσετε σε ακόµα πιο βαθιά νερά. Βγαίνοντας κερδισµένοι από την τέλεια ισορροπία του και παράλληλα καθιστώντας δυνατή κάθε «επιθετική» στρατηγική σας.

ΑΦΟΙ ΑΛΥΣΑΝ∆ΡΑΤΟY Ο.Ε. 210 831 9403 www.alyss.gr
Comodo SSL