Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι slow pitch SPJ SEDUCE DRIVE από τη SHOUT

Καλάµι slow pitch SPJ SEDUCE DRIVE από τη SHOUT

Καλάµι slow pitch SPJ SEDUCE DRIVE από τη SHOUT

Το SEDUCE DRIVE της SHOUT, αποτελεί µία πραγµατική «αποπλάνηση» των αισθήσεων. Eίτε αυτή διεγείρει την όραση µε την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το µοναδικά λεπτοµερές Ιαπωνικό φινίρισµα, είτε την αφή µε την απαράµιλλη δύναµη. Χαρίζουν σιγουριά και απόλαυση στο χρήστη και εγγυώνται πολλές συλλήψεις όµορφων ψαριών.

Το µήκος του είναι 1.98 m και το βάρος του 145 γραµµάρια, χαρακτηριστικά ίδια µε αυτά του «αδελφού» SPJ Master µοντέλου. Η διαφορά τους έγκειται στο jig weight (το SEDUCE DRIVE προορίζεται για ελαφρύτερους πλάνους 100-200 γρ.). Ακόμη και στην κατηγορία νήµατος που θα γεµίζει τον baitcasting µηχανισµό (PE 1.2-2.5 αντί 1.5-3 του SPJ MASTER). Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν ειδοποιοί διαφορές στη συµπεριφορά και την απόδοσή τους στο ψάρεµα. Αφού και σε αυτό το µοντέλο τα υλικά που συνοδεύουν το -εξαιρετικά λεπτό- blank είναι εξίσου κορυφαία. Οδηγοί Fuji K µε πλαίσιο τιτανίου και δακτυλίδια SiC, βάση στήριξης µηχανισµού της Fuji, λαβή EVA grip κλπ.

Όσο για την απόλυτη κυριαρχία του ψαρά στο εργαλείο απόλαυσης και αξιοπιστίας που κρατά στα χέρια του, φυσικά και δε χωρά λόγος. Άψογη αίσθηση του βυθού, τέλειο κουµαντάρισµα του τεχνητού, απόλυτη αίσθηση της τσιµπιάς και µοναδική στιβαρότητα στη µάχη µε το ψάρι.

Εσείς δεν έχετε παρά να αφεθείτε στη σαγήνη του SEDUCE DRIVE …

ΑΦΟΙ ΑΛΥΣΑΝ∆ΡΑΤΟY Ο.Ε. 210 831 9403 www.alyss.gr
Comodo SSL