Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµι Snakeskin 8-12 της Kilwell

Καλάµι Snakeskin 8-12 της Kilwell

Καλάµι Snakeskin 8-12 κατασκευασµένο στη Νέα Ζηλανδία, από κορυφαίας ποιότητας υλικά, µε άρτια τεχνολογία και τεχνογνωσία. Ειδικά σχεδιασµένο για να µεταδίδει και την παραµικρή επαφή του δολώµατος µε το ψάρι ή του βαριδιού µε το βυθό, χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδιαίτερα χρήσιµα στο ψάρεµα µε τη τεχνική του φύλακα. Η δράση του είναι moderate fast–progressive (µέτρια γρήγορο-προοδευτικό), ξεκινά δηλαδή µε πολύ µαλακή µύτη, και σκληραίνει όσο αυξάνεται η πίεση.

Εµφανίζει πλήρη παραβολή στα 5 κιλά, όπου το καλάµι λειτουργεί σε όλο του το µήκος (από την κορυφή µέχρι τη βάση). Υλικά κατασκευής: Class A Aerospace High Density Carbon Fiber (ανθρακόνηµα πρώτης κατηγορίας, υψηλής πυκνότητας, για χρήση στην αεροναυτική), µε τη µέγιστη πυκνότητα άνθρακα ανά τετραγωνικό εκατοστό και τροποποιηµένη εποξιδική  ρητίνη. Μονές και πολλαπλές πλέξεις των υλικών αυτών, επικαλύπτονται σε  στρώσεις µε ελικοειδή µορφή. Επιπλέον, δισδιάστατο ανθρακόνηµα υψηλού συντελεστή (twill weave carbon)  σε διάταξη 45 µοιρών στο στέλεχος πάνω από τη λαβή, για επιπρόσθετη δύναµη και συνοχή.

Η κατασκευή τους επιτυγχάνεται υπό συνθήκες υποπίεσης (γιατί έτσι προκύπτει αρίστη κατανοµή της ρητίνης σε όλο το υλικό). Κατόπιν ακολουθείται διαδικασία hot cure, κατά την οποία «ψήνονται» σε ειδικό φούρνο, αποκτώντας έτσι το µέγιστο των ιδιοτήτων των υλικών τους. Mε την τεχνολογία SnakeSkin, η Kilwell έχει επιτύχει ένα blank µε µειωµένη διάµετρο και βάρος. Αλλά και  βελτιωµένη ικανότητα έλξης και επαναφοράς.

Εξ’ ολοκλήρου χειροποίητο στη Nέα Ζηλανδία.
Μήκος/length : 2,13m
Οδηγοί/guides : 11   Alps® Titanium  – Gold Zirconia
Βάση µηχανισµού-λαβή/aluminum reel seat & butt : Alps®
Line rating : 8-12kg

BIG GAME τηλ.: 210 8948.818, www.biggame.gr
Comodo SSL