Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάμι Spinning Yamaga Blanks Early Plus 88ML

Καλάμι Spinning Yamaga Blanks Early Plus 88ML

Καλάμι Spinning Yamaga Blanks Early Plus 88ML

Τα Early Plus είναι η σειρά που προορίζεται για spinning από την ακτή στοχεύοντας στο seabass game, δηλαδή στο ψάρεµα του λαβρακιού. Τα εξειδικευµένα αυτά καλάµια βρίσκουν εφαρµογή σε όλα τα ψαρέµατα spinning, και διατίθενται σε µια µεγάλη γκάµα µεγεθών και βάρους τεχνητού.
Το Early Plus 88ML, µπορεί να ψαρέψει από 7 – 28 γραµµάρια, τόσο τεχνητά όσο και µικρά πλανάκια. Η ακρίβεια βολής και η γρήγορη επαναφορά το κάνουν ιδανικό και για ψάρεµα σιλικονούχων. Το blank έχει 95,8% περιεκτικότητα σε άνθρακα κάνοντάς το πανίσχυρο, ικανό να φέρει έξω µεγάλα θηράµατα χωρίς άγχος. Tο παράδειγµα είναι η λίτσα που ψαρεύτηκε µε το συγκεκριµένο µοντέλο και µπορείτε να την δείτε εδώ:

Λίτσα 8.700 πιασμένη με spinning σε λιμάνι

8.700 kgr. πιασµένη από την πλάτη!

Η λαβή του είναι ποιότητας Fuji DPS-18 (Up Lock) και οι οδηγοί του Fuji K. Τα καλάµια της YAMAGA BLANKS συνοδεύονται µε τη µοναδική τους εγγύηση και πάντα ονοµαστικά. Η εγγύηση αυτή καλύπτει το καλάµι για 2 χρόνια από την µέρα αγοράς και για οποιοδήποτε λόγο και να σπάσει, ακόµη και µε υπαιτιότητα χρήστη. Το επόµενο αντίστοιχο θα αγοραστεί στο 70% της αξίας του.

ΚALANTZAKIS LURES 210 8066 528 www.kalantzakis-lures.gr
Comodo SSL