Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάμι Tai Rubber Category, NP-Jack από τη MajorCraft

Καλάμι Tai Rubber Category, NP-Jack από τη MajorCraft

Εξειδικευμένο καλάμι Tai Rubber, NP-Jack από τη MajorCraft

Το καλάμι NP-Jack προσφέρεται για το Tai Rubber, μια τεχνική καινούργια, απλή και ξεκούραστη. Με κύριο θήραμα το φαγκρί και γενικά τα «κόκκινα» της οικογένειας, έχει αφήσει το στίγμα της ως μία από τις πιο αποδοτικές τεχνικές στην αγορά. Είναι μια πρόκληση για κάθε ψαρά, μιας και μπορεί να δουλεύει λεπτά εργαλεία. Με αυτόν τον τρόπο όμως, αυξάνονται οι πιθανότητες σύλληψης ενός καλού ψαριού. Με τα καλάμια της τεχνικής αυτής, μπορούμε να δουλέψουμε εύκολα τα inchiku, τις καμπούρες, αλλά και tenya ή ζόκα, χωρίς όμως να περιοριζόμαστε μόνο σε αυτά. Λόγω της ευαισθησίας και ευλυγισίας τους, τα καλάμια αυτά είναι κατάλληλα και για καθετή.

Φυσικά και δεν ήταν δυνατό να αφήσει η MAJORCRAFT παραπονεμένους τους φίλους της βάρκας. Το Nanoalloy blank είναι διαθέσιμο και για βάρκα, μέσω του NP-Jack. Εμπνευσμένο από τη δύναμη ενός μαγιάτικου στο ψάρεμά του, πήρε την ονομασία NP (nano powered)-Jack (μαγιάτικο).

Με αυτή τη σειρά καλαμιών παίρνετε ό,τι καλύτερο έχει να σας προσφέρει η Majorcraft τη δεδομένη στιγμή για βάρκα. Καλάμια που θα σας εκπλήξουν με τη δύναμη και την αντοχή που διαθέτουν. Είναι εξοπλισμένα με X-Force+ και Fuji KR-Guides με κεραμικό SiC.

 

J. Sardalos & Sons LTD 00357 23825180
Comodo SSL