Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καταδυτικό ρολόι Suunto D5

Καταδυτικό ρολόι Suunto D5

Η Suunto λανσάρει ένα νέο καταδυτικό ρολόι για ερασιτεχνικές καταδύσεις και ελεύθερους δύτες

Το Suunto D5 που έχει μέγεθος ρολογιού είναι το πρώτο καταδυτικό ρολόι συμβατό με την εφαρμογή Suunto που μπορείς να αλλάξεις και λουράκια. Suunto παρουσιάζει το νέο Suunto D5, ένα καταδυτικό ρολόι στο μέγεθος ενός κανονικού ρολογιού καρπού, ειδικά σχεδιασμένο για ερασιτέχνες δύτες. Το Suunto D5 επιτρέπει στο δύτη να καταγράψει αλλά και να μοιραστεί τις περιπέτειές του ψηφιακά με ευκολία. Χάρη στα διάφορα λουράκια μπορείτε να μεταμορφώσετε το ρολόι σας, από ένα καταδυτικό συνεργάτη με ταιριαστά χρώματα, σε ένα κλασσικό ρολόι για μετά την κατάδυση.

Μοντέρνες λειτουργίες για μοντέρνους δύτες
To Suunto D5 είναι ένα καταδυτικό ρολόι με πολλές χρήσεις καθώς εμπεριέχει μοντέρνες λειτουργίες όπως το ψηφιακό βιβλίο συμβάντων, τα ανταλλάξιμα λουράκια, την επαναφορτιζόμενη μπαταρία και το λογισμικό του, το οποίο μπορεί να ενημερωθεί. Τα καταδυτικά δεδομένα είναι εύκολα να τα διαβάσεις αλλά και να τα δεις χάρη στην ευκρινή έγχρωμη οθόνη με LED οπίσθιο φωτισμό, τη δόνηση αλλά και τις ηχητικές ειδοποιήσεις, τα οποία σας βοηθούν να παρακολουθήσετε δεδομένα σημαντικά για την ασφάλειά σας.
Ακόμα διαθέτει 4 διαφορετικές λειτουργίες κατάδυσης: με αναπνευστήρα, με φιάλη οξυγόνου, ελεύθερη και με βάση την πίεση καθώς και μια ψηφιακή πυξίδα τα οποία είναι σημαντικά για τους ερασιτέχνες δύτες. Το Suunto D5 θα βοηθήσει επίσης στη παρακολούθηση της πίεσης της φιάλης οξυγόνου, την κατανάλωση αερίων και του υπολειπόμενου χρόνου αναπνοής με την προσθήκη ενός ασύρματου αναμεταδότη, όπως το Suunto Tank POD.

Ξαναζήσε και μοιράσου τις υποθαλάσσιες περιπέτειές σου στην εφαρμογή Suunto
Το Suunto D5 αποτελεί το πρώτο ρολόι κατάδυσης που είναι συμβατό με την εφαρμογή Suunto, η οποία κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την χρονια. Η εφαρμογή Suunto λειτουργεί ως ένα ψηφιακό βιβλίο συμβάντων για τις καταδύσεις σας. Μόλις κάνετε pairτο Suunto D5 με την εφαρμογή θα μεταφερθούν αυτόματα μέσω Bluetooth στο κινητό σας οι καταγραφές των καταδύσεών σας. Στην εφαρμογή μπορείτε να δείτε τα δεδομένα των καταδύσεών σας συμπεριλαμβανομένων μέγιστο βάθος και θερμοκρασία βυθού και να ξαναζήσετε τις καταδύσεις σας εξερευνώντας το καταδυτικό προφίλ σας. Μπορείτε να οπτικοποιήσετε τις περιπέτειές σας με την προσθήκη φωτογραφιών και να τις μοιραστείτε προσθέτοντας σχόλια με τους φίλους σας στην εφαρμογή ή να τις κοινοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παίξε με στυλ ταιριάζοντας το λουράκι με τα ρούχα σου
Υπάρχουν 4 διαφορετικές εκδοχές για το Suunto D5 αλλά μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ οκτώ διαφορετικών χρωμάτων στα λουράκια, ώστε να βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει. Όταν έχετε τελειώσει την κατάδυσή σας για την μέρα υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές διαφορετικών χρωμάτων και υλικών. Διαλέξτε ένα δερμάτινο, υφασμάτινο ή το αγαπημένο σας χρωματιστό λουράκι με διαφορετικά σχέδια. Όλα τα ανταλλάξιμα λουράκια πωλούνται ξεχωριστά ως αξεσουάρ. Τα ποιοτικά υλικά όπως το ανοξείδωτο ατσάλι και φυσικό ορυκτό κρύσταλλο εξασφαλίζουν πως το ρολόι σας θα δείχνει κομψό πάνω και κάτω απ’ το νερό. Τους υπολογιστές κατάδυσης Suuntoδιανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop& Trade.

Σχετικά με τη Suunto
Η Suunto ιδρύθηκε το 1936, όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas Vohlonen ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου. Από τότε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και το εργοστάσιο βρίσκονται στη Vantaa, στη Φινλανδία. Με πάνω από 400 εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα της Suunto πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης τα σήματα Salomon, Arcteryx, Atomic, Wilson, Precor, Mavic και Enve.

Comodo SSL