Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Kαταδυτικός υπολογιστής Descent G1 της Garmin

Kαταδυτικός υπολογιστής Descent G1 της Garmin

Η Garmin ανακοίνωσε το Descent G1 Solar, έναν καταδυτικό υπολογιστή µε εµφάνιση ρολογιού και καινοτόµα καταδυτική τεχνολογία. Διαθέτει σύστημα παρακολούθησης υγείας και ευεξίας 24/7, λειτουργίες smartwatch και προαιρετική ηλιακή φόρτιση, όλα αυτά συνδυασµένα σε ένα ανθεκτικό, τολµηρό σχεδιασµό.

Εκµεταλλευτείτε στο έπακρο τις περιπέτειες κάτω και πάνω από το νερό µε πολλαπλές λειτουργίες κατάδυσης, παρακολούθηση υγείας, εφαρµογές αθληµάτων και µεγαλύτερη αυτονοµία µπαταρίας

Εάν ψάχνετε να αγοράσετε τον πρώτο σας καταδυτικό υπολογιστή ή θέλετε να υποστηρίξετε τον δραστήριο τρόπο ζωής σας, η σειρά µας Descent G1 είναι ο ιδανικός σας σύντροφος για όλους τους τύπους των δυτών που εκτιµάνε να έχουν ένα multisport smartwatch για όλες τις άλλες πτυχές της ζωής πάνω από το νερό.

Το Descent G1 Solar είναι βασισµένο πάνω στην καινοτόµα τεχνολογία κατάδυσης της Garmin µε την προσθήκη της ηλιακής φόρτισης, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαµβάνουν και τις δραστηριότητες τους στην επιφάνεια.

Κατασκευασµένο να είναι ανθεκτικό, σχεδιασµένο να είναι τολµηρό
∆ιαθέτοντας µια ευανάγνωστη οθόνη υψηλής αντίθεσης και πλαίσιο 45 χιλ., η σειρά G1 εισάγει ένα νέο µικρό σχεδιασµό στην καταδυτική σειρά, µε σκοπό να συνδυάζει εµφάνιση και λειτουργικότητα. Με αδιαβροχοποίηση 10 ΑΤΜ (100 µέτρων), κατασκευασµένο σε συµµόρφωση µε το καταδυτικό πρότυπο EN133319 µε επαγωγικά κουµπιά κατά των διαρροών και φακό από ζαφείρι, η σειρά Descent G1 είναι ανθεκτική και έτοιµη για εξορµήσεις πάνω και κάτω από την επιφάνεια του νερού.

∆ιαθέσιµο σε πολλές χρωµατικές επιλογές και συµβατό µε τα λουράκια της Garmin QuickFit®, οι δύτες µπορούν να εναλλάσσουν µεταξύ των µακριών και των κοντών λουριών για να το φοράνε πάνω από την στολή όταν απαιτείται ή να αλλάζουν το στυλ τους για να πάνε µε το ρολόι τους από την κατάδυση στο δείπνο.

Εξερευνήστε για περισσότερο χρόνο µε την σειρά Descent G1 η οποία προσφέρει επαναφορτιζόµενη µπαταρία µε αυτονοµία έως και 25 ώρες στην λειτουργία κατάδυσης, µέχρι 3 βδοµάδες σε λειτουργία smartwatch και µέχρι και 4 µήνες σε λειτουργία smartwatch στις εκδόσεις µε ηλιακή φόρτιση(1).

Λεπτοµερή στατιστικά για κάθε τύπο δύτη
Η σειρά Descent G1 διαθέτει λειτουργίες τόσο για τους δύτες αναψυχής, όσο και για τους τεχνικούς δύτες µε υποστήριξη πολλαπλών λειτουργιών κατάδυσης για καταδύσεις µονών και πολλαπλών αερίων (συµπεριλαµβανοµένων αέρα, nitrox, trimix και 100% O2), µετρητή, άπνοιας, ψαροτούφεκου και κλειστού κυκλώµατος. ∆ιαθέτει επίσης ψηφιακή πυξίδα 3 αξόνων και ειδοποιήσεις δόνησης για το βάθος. Απευθείας στον καρπό τους οι δύτες µπορούν να δουν το βάθος, το χρόνο κατάδυσης, τη θερµοκρασία, NDL/TTS, τον ρυθµό ανόδου/καθόδου, το µίγµα αεριών, PO2, το φορτίο N2, πληροφορίες αποσυµπίεσης/στάσης ασφαλείας και την ώρα, όλα εξατοµικευµένα κατά τις προτιµήσεις του χρήστη.

Οι δύτες ελεύθερης κατάδυσης απολαµβάνουν εξατοµικευµένες οθόνες κατάδυσης και επιφάνειας στην λειτουργία άπνοιας, επιπλέον των µετρήσεων όπως του ρυθµού ανόδου και καθόδου για να αναλύσουν την απόδοση τους µεταξύ των βουτιών. Το Descent G1 θα καταγράψει αυτόµατα το σηµείο εισόδου και εξόδου στο νερό χρησιµοποιώντας δορυφορική υποστήριξη multi-GNSS και ενηµερώνει την εφαρµογή(2) Garmin Dive™ ώστε οι δύτες να κάνουν εύκολα µια λεπτοµερή επισκόπηση της κατάδυσης τους µε πληροφορίες όπως το µέγιστο βάθος και τον χρόνο στο βυθό. Χρησιµοποιήστε την εφαρµογή Garmin Dive™ για να ρυθµίσετε τις επιλογές στο Descent G1 ή για να σχεδιάσετε το επόµενο ταξίδι σας βλέποντας δηµοφιλείς προορισµούς που έχουν αξιολογηθεί και από άλλους χρήστες.

Παρακολούθηση υγείας και εφαρµογές αθληµάτων
Η σειρά Descent G1 διαθέτει πολλές λειτουργίες ευεξίας που περιλαµβάνουν εξελιγµένη παρακολούθηση ύπνου µε βαθµολογία ύπνου και µια ποικιλία ενσωµατωµένων αθλητικών εφαρµογών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου όπως κολύµβηση, πεζοπορία, τρέξιµο, γκολφ, γιόγκα και σερφ. Με το ενσωµατωµένο Surfline Widget οι σέρφερς µπορούν να έχουν µια οπτική απεικόνιση των πληροφοριών της παλίρροιας, του ύψους του κύµατος, του ανέµου και αξιολόγηση της ποιότητας του σερφ απευθείας στον καρπό τους.

Η σειρά G1 θα καταγράψει και θα µετρήσει την απόδοση µε όλες τις εξελιγµένες λειτουργίες φυσικής κατάστασης της Garmin όπως η VO2 Max, η ηλικία φυσικής κατάστασης, η κατάσταση προπόνησης, ο χρόνος αποκατάστασης, οι προπονήσεις HIIT και οι ηµερήσιες προτάσεις ασκήσεων(3).

Λειτουργίες διασύνδεσης και ολοήµερη χρήση
Μεταξύ των δραστηριοτήτων τους οι χρήστες µπορούν να επωφεληθούν από τις λειτουργίες διασύνδεσης όπως το Garmin Pay™ για γρήγορες ανέπαφες πληρωµές, να λάβουν ειδοποιήσεις για κλήσεις, µηνύµατα και υπενθυµίσεις ηµερολογίου, ενηµερώσεις στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκτακτες ειδήσεις και πολλά ακόµα όταν έχει γίνει σύνδεση µε το συµβατό smartphone τους. Όπως όλα τα smartwatch της Garmin, έτσι και η σειρά Descent G1 µπορεί να χρησιµοποιηθεί µε smartphone Android ή µε Apple®. Συµβατή και µε το Connect IQ™ η σειρά Descent G1 επιτρέπει στους χρήστες να προσωποποιήσουν το ρολόι τους µε εµφανίσεις ώρας, πεδία δεδοµένων και widgets.

Συµβατότητα inReach και ανίχνευση συµβάντος
Για περιπέτειες εκτός δικτύου, µπορείτε να συνδέσετε την σειρά Descent G1 µε την συσκευή δορυφορική επικοινωνίας inReach® ενώ βρίσκεστε πάνω από το νερό και να στείλετε και να λάβετε µηνύµατα από τον καρπό σας, ακόµα και να ενεργοποιήσετε ένα διαδραστικό SOS σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης(3). Κρατήστε τη συσκευή προστατευµένη µε τη χρήση της καταδυτικής θήκης inReach Mini (πωλείται χωριστά) και έχετε την ηρεµία σας όποτε είστε την επιφάνεια. Η σειρά Descent G1 επιτρέπει στους χρήστες να προσκαλέσουν τους φίλους και την οικογένεια να παρακολουθούν την τοποθεσία τους ζωντανά κατά την διάρκεια επιλεγµένων δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο. Εάν ανιχνευτεί κάποιο συµβάν το Garmin Connect™ µπορεί να στείλει ένα µήνυµα µε την τοποθεσία του χρήστη (αν είναι διαθέσιµη) στις επαφές έκτακτης ανάγκης(4).

Τα Descent G1 και Descent G1 Solar είναι διαθέσιµα και έχουν προτεινόµενη τιµή €549.99 και €649.99 αντίστοιχα.
Κατασκευασµένα µέσα για την ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στους αθλητές, τους φίλους της περιπέτειας και των υπαίθριων δραστηριοτήτων σε όλο τον κόσµο. Με δέσµευση στην ανάπτυξη προϊόντων που βελτιώνουν την εµπειρία και εµπλουτίζουν τη ζωή, η Garmin πιστεύει ότι κάθε µέρα είναι µια ευκαιρία για να καινοτοµήσουµε και να νικήσουµε το χθες.

  1. Ηλιακή φόρτιση, προϋποθέτει 3 ώρες την ηµέρα σε εξωτερικό χώρο σε συνθήκες φωτισµού 50,000 lux
  2.  Απαιτείται εφαρµογή στο συµβατό σας smartphone αντιστοιχισµένο µε το Descent G1 ή Descent G1 Solar
  3. ∆είτε Garmin.com/ataccuracy
  4. Απαιτείται ενεργή δορυφορική σύνδεση. Ορισµένες περιοχές περιορίζουν ή απαγορεύουν την χρήση δορυφορικών συσκευών επικοινωνίας. Είναι δική σας υποχρέωση να γνωρίζετε και να ακολουθείτε τους νόµους στην περιοχή οπού σκοπεύετε να χρησιµοποιήσετε την συσκευή.
DIGITAL TRACER ELECTRONICS SA 210 9840 144 www.garmin.gr
Comodo SSL