Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Κρικάκια 8-SHAPE SOLID RING (MA107-SS) της MUSTAD

Κρικάκια 8-SHAPE SOLID RING (MA107-SS) της MUSTAD

Κρικάκια 8-SHAPE SOLID RING (MA107-SS) της MUSTAD

Πόσα και πόσα ψάρια δεν έχουν χαθεί στο jigging, vertical και shore, λόγω λανθασμένης και «αδύναμης» σύνδεσης του παράμαλλου με τη μάνα. Η Mustad διαθέτει πλέον στη γκάμα της μία σειρά από αξιόπιστα και ανθεκτικά προϊόντα για επαγγελματική χρήση. Όπως στριφτάρια και κρικάκια σε διάφορα είδη και μεγέθη, από τα πιο μικρά ως τα πιο μεγάλα.

Τα solid κρικάκια σχήματος 8 κρίνονται ιδανικά για το jigging, σε όλες του τις μορφές! Η συγκεκριμένη συνδεσμολογία θα αποτρέψει το στρίψιμο και μπέρδεμα των assist στο πλάνο. Ενώ παράλληλα επιτρέπει την άνετη κίνηση του πλάνου, αφού τα assist παραμένουν δεμένα στον κρίκο. Χωρίς να χαθεί στο jigging, vertical και shore, λόγω λανθασμένης και «αδύναμης» σύνδεσης του παράμαλλου με τη μάνα. Η Mustad διαθέτει πλέον στη γκάμα της μία σειρά από αξιόπιστα και ανθεκτικά προϊόντα για επαγγελματική χρήση. ‘Οπως στριφτάρια και κρικάκια σε διάφορα είδη και μεγέθη, από τα πιο μικρά ως τα πιο μεγάλα.

Τα solid κρικάκια σχήματος 8 κρίνονται ιδανικά για το jigging, σε όλες του τις μορφές! Η συγκεκριμένη συνδεσμολογία θα αποτρέψει το στρίψιμο και μπέρδεμα των assist στο πλάνο, ενώ παράλληλα επιτρέπει την άνετη κίνηση του πλάνου, αφού τα assist παραμένουν δεμένα στον κρίκο. Η σύνδεσή του γίνεται ως εξής: πάνω στο «οκταράκι» στο μικρό κρίκο του solid, δένεται το παράμαλλο, και στο μεγάλο κρίκο το assist (ή δύο, αναλόγως πως θέλουμε να αρματώσουμε) ο πλάνος. Στην περίπτωση που βάλουμε δύο assist, ο πλάνος μας τοποθετείται στο κέντρο με ένα split ring. Έτσι βλέπουμε ότι το assist συνδέεται κατευθείαν με το παράμαλλο μέσω του 8-Shape Solid Ring. Σημαντική λεπτομέρεια: για να διατηρήσουμε την αντοχή, θα πρέπει τα assist να δεθούν κατευθείαν στο οκταράκι περαστά και όχι με split ring.

∆ιατίθενται σε τρία μεγέθη με διαφορετικό μέγεθος και αντοχή: S – 300kg, M – 400kg, L – 453kg.

ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ mustad-fishing.com
Comodo SSL