Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Κρικάκια από τη Mustad

Κρικάκια από τη Mustad

Πόσα και πόσα ψάρια δεν έχουν χαθεί στο jigging, vertical και shore, λόγω λανθασµένης και «αδύναµης» σύνδεσης του παράµαλλου µε τη µάνα. Η Mustad διαθέτει πλέον στη γκάµα της µία σειρά από αξιόπιστα και ανθεκτικά προϊόντα για επαγγελµατική χρήση, όπως στριφτάρια και κρικάκια σε διάφορα είδη και µεγέθη, από τα πιο µικρά ως τα πιο µεγάλα.

Κρικάκια MA107-SS
Τα solid κρικάκια σχήµατος 8 κρίνονται ιδανικά για το jigging, σε όλες του τις µορφές! Η συγκεκριµένη συνδεσµολογία θα αποτρέψει το στρίψιµο και µπέρδεµα των assist στο πλάνο, ενώ παράλληλα επιτρέπει την άνετη κίνηση του πλάνου, αφού τα assist παραµένουν δεµένα στον κρίκο. Η σύνδεσή του γίνεται ως εξής: πάνω στο «οκταράκι» στο µικρό κρίκο του solid, δένεται το παράµαλλο, και στο µεγάλο κρίκο το assist (ή δύο, αναλόγως πως θέλουµε να αρµατώσουµε) ο πλάνος. Στην περίπτωση που βάλουµε δύο assist, ο πλάνος µας τοποθετείται στο κέντρο µε ένα split ring. Έτσι βλέπουµε ότι το assist συνδέεται κατευθείαν µε το παράµαλλο µέσω του 8-Shape Solid Ring. Σηµαντική λεπτοµέρεια: για να διατηρήσουµε την αντοχή, θα πρέπει τα assist να δεθούν κατευθείαν στο οκταράκι περαστά και όχι µε split ring.
ιατίθενται σε τρία µεγέθη µε διαφορετικό µέγεθος και αντοχή:
S – 300kg, M – 400kg, L – 453kg.

Κρικάκια MA 105SS
Στα ψαρέµατα µε τεχνητά, όπως shore jigging, jigging, slow, inchiku, spinning, egi, συρτή αφρού και βυθού ο ψαράς θα χρειαστεί ανά πάσα στιγµή να αλλάξει το τεχνητό του µε άλλο της αρεσκείας του ή να βάλει διαφορετικό assist. Αυτό το επιτυγχάνει µε τη βοήθεια κρίκων, ανοικτών και κλειστών. Ο κλειστός είναι για να δεθεί το παράµαλλο ενώ ο ανοικτός για να περάσει το τεχνητό µας ή το assist. Τα συγκεκριµένα αυτά κρικάκια MA 105SS της MUSTAD είναι συνδυασµός κλειστού και ανοικτού κρίκου συγχρόνως, για γρηγορότερο αρµάτωµα ενώ η αντοχή τους είναι τέτοια που δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν µε τίποτα. Θα τα βρούµε σε διάφορα µεγέθη για να επιλέξουµε αυτά που µας ταιριάζουν.

MUSTAD, Σε επιλεγµένα καταστήµατα info@mustad.no mustad-fishing.com
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL