Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

LightHouse Apps, συνεργασία Axiom με Drone και το νέο Raymarine LINK Mobile App

LightHouse Apps, συνεργασία Axiom με Drone και το νέο Raymarine LINK Mobile App

LightHouse Apps, συνεργασία Axiom με Drone και το νέο Raymarine LINK Mobile App

LightHouse Apps

Στην τελευταία αναβάθμιση του LightHouse 3, τα LightHouse Apps φέρνουν κοντά εφαρμογές Android-compatible και third-party marine apps με τη σειρά οθονών Axiom Raymarine. Με τα LightHouse Apps, οι χρήστες των οθονών της Raymarine μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Axiom για onboard streaming. Είτε ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική είτε βλέποντας κάποια ταινία. Επίσης με πρόσβαση στο Theyr GRIB global weather forecast, υπάρχει ανα πάσα στιγμή λεπτομερής ενημέρωση για τον καιρό. Με ορίζοντα μάλιστα πρόγνωσης τριών ημερών. Με τα LightHouse Apps η Raymarine καθιστά εύκολη την συνεργασία με διάφορους κατασκευαστές εφαρμογών. Αυτό φέρνει έτσι νέες δυνατότητες στις οθόνες Axiom. Μία χρήσιμη εφαρμογή είναι η mazu mSeries app. Δίνει τη δυνατότητα να στέλνει ο χρήστης μηνύματα, να δέχεται πρόγνωση καιρού και να παρακολουθεί το σκάφος του από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

 

Raymarine LINK™

Η νέα mobile πλατφόρμα Raymarine LINK για iOS και Android, επιτρέπει στους χρήστες της Raymarine να σχεδιάζουν πορείες και γενικότερα να ελέγχουν τις οθόνες Axiom από mobile devices. Για παράδειγμα, με το Raymarine LINK ο χρήστης μπορεί να σχεδιάσει διάφορες πορείες από το σπίτι ή το γραφείο του, και όταν μπει στο σκάφος να τα μεταφέρει αυτόματα στις οθόνες Axiom Επίσης οι χρήστες της Raymarine έχουν πρόσβαση σε trip logs, screen shots, και καταγραφή video από το Raymarine LINK mobile app. Έτσι μπορούν να δουν τα δεδομένα του ταξιδιού από το σπίτι τους και να τα μοιραστούν με φίλους . Με το Raymarine LINK υπάρχει επίσης η δυνατότητα backup για όλες τις ρυθμίσεις των Axiom, καθώς και αυτόματης αναβάθμισης λογισμικού.

 


Axiom και Drone

Με τις οθόνες Axiom, μπορεί πλέον ο χρήστης να συνδέσει το UAV και κατόπιν να το λειτουργήσει βλέποντας εικόνα μέσα από την οθόνη. Με αυτήν την καινοτόμο τεχνολογία μπορεί να έχει εικόνα της θάλασσας από ψηλά, κάτι πολύ χρήσιμο στους απαιτητικούς anglers. Η Raymarine είναι συμβατή με το DJI Spark και το Mavic UAV drone. Με απλό πάτημα ενός πλήκτρου μπορεί να απογειωθεί και να καταγράψει εικόνα του περιβάλλοντος χώρου με real-time video streaming πάνω στη οθόνη Axiom.

Comodo SSL