Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

LiveScope XR: Eπαναστατική τεχνολογία σόναρ σάρωσης πραγματικού χρόνου από τη Garmin

LiveScope XR: Eπαναστατική τεχνολογία σόναρ σάρωσης πραγματικού χρόνου από τη Garmin

Η Garmin φέρνει επαναστατική τεχνολογία σόναρ σάρωσης πραγµατικού χρόνου στο παράκτιο ψάρεµα και το ψάρεµα ανοιχτής θάλασσας, µε το νέο σύστηµα LiveScope XR.

Ο νέος αισθητήρας προσφέρει εύρος σάρωσης σε πραγµατικό χρόνο, µέχρι 150 µέτρα σε γλυκό νερό και µέχρι 106 µέτρα στη θάλασσα.

Η Garmin®, ο µεγαλύτερος και πλέον καινοτόµος κατασκευαστής ναυτικών ηλεκτρονικών στον κόσµο¹, παρουσίασε το LiveScope XR, την τελευταία προσθήκη στη βραβευµένη της σειρά σόναρ σάρωσης σε πραγµατικό χρόνο, τώρα µε διευρυµένη εµβέλεια για βαθύτερα νερά.

Με εξαιρετική καθαρότητα εικόνας, τόσο σε κοντινό, όσο και σε µακρινό εύρος ταυτόχρονα, το LiveScope XR δίνει εικόνες ψαριών και ανάγλυφου σε πραγµατικό χρόνο, µέχρι 150 µετρά µπροστά και κάτω από το σκάφος, δηλαδή πάνω από 200% µεγαλύτερη εµβέλεια από το αντίστοιχο ανταγωνιστικό σύστηµα.

είτε περισσότερα, µε διευρυµένη εµβέλεια
Με βελτιστοποιηµένο σχεδιασµό για βαθύτερα νερά, το αισθητήριο του LiveScope XR διαθέτει εκτεταµένα στοιχεία, ώστε οι ψαράδες να µπορούν να βλέπουν τόσο µακρινές όσο και κοντινές εικόνες σε πραγµατικό χρόνο.

Επιπλέον, µπορούν να δουν γύρω και κάτω από το σκάφος, σε βάθος 150 µέτρων σε γλυκό νερό και 106 µέτρων σε θαλασσινό, ενώ η λειτουργία Reverse Range επιτρέπει τη χρήση του µεγαλύτερου µέρους της οθόνης για να δείχνει ψάρια και ανάγλυφο.

Για λεπτοµέρειες πιο κοντά στο σκάφος, η λειτουργία Compress Range εµφανίζει µια ζωντανή µατιά µε εξαιρετική λεπτοµέρεια πολύ κοντά, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί τους στόχους που βρίσκονται λίγο πιο µακριά.

Με επιλογή ανάµεσα σε επτά χρωµατικές παλέτες, οι ψαράδες µπορούν να βλέπουν ψάρια και δοµές µε ζωντανή αντίθεση και καθαρότητα.

Όπως όλα τα αισθητήρια LiveScope, το LiveScope XR είναι εξοπλισµένο µε πρόσθετους αισθητήρες, που του επιτρέπουν να προσαρµόζει συνεχώς τις δέσµες του σόναρ σε σχέση µε την κίνηση του σκάφους, ώστε ακόµα και σε δύσκολες συνθήκες να αποδίδει σταθερή εικόνα του σόναρ, ακόµα και σε διευρυµένη εµβέλεια.

Τρεις λειτουργίες σε ένα σύστηµα!
Το σύστηµα LiveScope XR προσφέρει τρία µοναδικά πλεονεκτήµατα, µε µια βάση που µπορεί να προσαρµοστεί εύκολα στην τεχνική ψαρέµατος και τις προτιµήσεις του χρήστη, χωρίς να απαιτούνται εργαλεία.

Απλά στρέψτε το αισθητήριο εµπρός, για µια ζωντανή εικόνα όσων βρίσκονται µπροστά από το σκάφος, στρέψτε το κάτω για να δείτε απευθείας κάτω από το σκάφος σας ή στρέψτε το στο πλάι µε την περιλαµβανόµενη βάση Perspective Mode, για να ενεργοποιήσετε την προοπτική «από την κορυφή προς τα κάτω», η οποία είναι ιδανική για αναζήτηση του καλύτερου σηµείου για ψάρεµα σε ανοιχτή θάλασσα ή κοντά στην ακτή.

Επιλέξτε την λειτουργία LiveScope, που ταιριάζει καλύτερα στο σηµείο ψαρέµατος και η οπτική θα αλλάξει αυτόµατα στην οθόνη του συµβατού σας πλότερ² Garmin.

Αναβαθµιστείτε µε τα πλεονεκτήµατα του LiveScope XR
Το σύστηµα LiveScope XR περιλαµβάνει το µαύρο κουτί GLS™ 10 µε το αισθητήριο LiveScope XR LVS62, µαζί µε κιτ τοποθέτησης σε trolling motor barrel και σε άξονα, βραχίονα βάσης perspective και ένα απλό καλώδιο σύνδεσης µε το δίκτυο Garmin Marine Network, για εύκολη τοποθέτηση και ενσωµάτωση µε το συµβατό σας πλότερ.

Με δωρεάν ενηµερώσεις λογισµικού, το αισθητήριο LVS62 (πωλείται ξεχωριστά) µπορεί να προστεθεί στο υπάρχον µαύρο κουτί του συστήµατος LiveScope, για τους καταναλωτές που θέλουν να αναβαθµίσουν το ήδη υπάρχον σύστηµά τους.

Τόσο το σύστηµα LiveScope XR και το LiveScope XR LVS62, είναι διαθέσιµα, µε προτεινόµενη τιµή λιανικής πώλησης €3.199 και €2.410, αντίστοιχα. Το LiveScope XR είναι συµβατό µε ένα µεγάλο εύρος από τα πλότερ της Garmin GPSMAP® και ECHOMAP™.

1 Με βάση τις επίσηµες πωλήσεις του 2021
2 Συµβατά µε σειρές GPSMAP 8400/GPSMAP 8600, GPSMAP x2 Plus, GPSMAP x3, ECHOMAP Ultra combos και ECHOMAP UHD 7” και 9”

DIGITAL TRACER ELECTRONICS SA 210 9840 144 www.garmin.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL