Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Mαλάγρα EFG 170 NORI-G

Mαλάγρα EFG 170 NORI-G

• ∆ιατηρεί τα ψάρια ενεργά για µεγάλη διάρκεια
• Εξειδικευµένη φόρµουλα για άσπρα ψάρια (σαργούς, τσιπούρες, κέφαλους, µελανούρια, σάλπες, ούγενες, κακαρέλους, µουρµούρες)
• Έξτρα λεπτή ύφη για ευκολία στην προετοιµασία
• Εφαρµογή σε πολλές τεχνικές, όπως match fishing, bolognese, απίκο, casting

To EFG 170 είναι ένα πανίσχυρο υλικό σε µορφή σκόνης, το οποίο µπορεί να χρησιµοποιηθεί σα µαλάγρα. Το προϊόν αυτό είναι σχεδιασµένο να ενεργοποιεί την διάθεση για τροφή στα ψάρια, ανεξαρτήτως από τη θερµοκρασία του νερού και την εποχή.

Η σύνθεση του Nori-G περιέχει ίχνη από διαφορά συστατικά, όπως γαρίδα, φύκια, ψωµί, αλλά το πιο σηµαντικό συστατικό, που µόνο η MARUKYU έχει την τεχνογνωσία να εφαρµόσει, είναι το Sanagi. To συστατικό αυτό προέρχεται από το κουκούλι της χρυσαλλίδας του µεταξοσκώληκα, ένα συστατικό µε τεράστια ποσοστά πρωτεΐνης. Η πρωτεΐνη σαν ουσία από µόνη της, λειτουργεί σα µαγνήτης τροφής για τα ψάρια και σε συνδυασµό µε τις εκρηκτικές δόσεις ουσιών-ενισχυτικών γεύσης και µυρωδιάς, καθιστούν το EFG 170 ένα πανίσχυρο σύµµαχο στο ψάρεµά σας.

Η προετοιµασία γίνεται µε ανάµιξη νερού και προτεινόµενη αναλογία 2,5:1.
Μπορεί όµως η αναλογία να διαµορφωθεί όπως προτιµάτε, αναλόγως µε τις συνθήκες και τον τρόπο που θέλετε να δουλέψει το δόλωµα. Για παράδειγµα, εάν αυξήσουµε την αναλογία σε 3:1, θα πετύχουµε πιο γρήγορη διάσπαση του υλικού σε περίπτωση που ψαρεύουµε µε µαλαγρωτή ή θέλουµε η µαλάγρα µας να διασπαστεί γρηγορότερα.

Ο τρόπος παρασκευής της µαλάγρας είναι απλός : τοποθετούµε το υλικό και το νερό στην αναλογία που επιθυµούµε και το ανακατεύουµε σε µια λεκάνη µέχρι να οµογενοποιηθεί, ενώ στη συνέχεια το αφήνουµε να «ξεκουραστεί» για 3 µε 5 λεπτά. Κατόπιν, σχηµατίζουµε µπάλες και πετάµε στην «ψαρεύτρα» µας, πάντα σε µικρές ποσότητες και σε συχνά διαστήµατα.

Τα προϊόντα της MARUKYU είναι φτιαγµένα από 100% φυσικά συστατικά, που δεν επηρεάζουν το θαλάσσιο περιβάλλον και τους ζωντανούς οργανισµούς που ζουν σε αυτό.

Η διαφορά των προϊόντων της MARUKYU έναντι άλλων στην αγορά, είναι ότι εδώ και πολλά έτη µόνο η εταιρεία αυτή έχει την τεχνογνωσία να δηµιουργεί και να συνδυάζει τόσα πολλά συστατικά και ενισχυτικές ουσίες, µέσα σε ένα και µόνο προϊόν.

ANGLERMANIA LTD τηλ. 2661091204, anglermania.spiros@gmail.com
Comodo SSL