Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Mεγάλη ποικιλία από καλαμαριέρες Linea Effe

Mεγάλη ποικιλία από καλαμαριέρες Linea Effe

Η Linea Effe διαθέτει µία πολύ µεγάλη ποικιλία από καλαµαριέρες µε διαφορετικά χαρακτηριστικά και προτερήµατα. Μερικές από τις πολύ επιτυχηµένες σειρές της είναι οι παρακάτω:

1. RED HEAD SQUID JIG: ∆ιαθέτει χρώµατα πανιών και υλικά (βαρίδι, αγκύλια, άγκιστρο προσάρτησης παραµάνας ειδικά επιλεγµένα, µε αντοχή στη χρήση και τις επιθέσεις των καλαµαριών, καθώς και σώµα που φωσφορίζει. Σε µεγέθη 2.5-3.5 (µήκος 7.5, 9 και 10.5cm αντίστοιχα) και 7 διαφορετικές αποχρώσεις. Ξεχωρίζουν για τα κόκκινα κεφάλια τους που αυξάνουν το χρωµατικό contrast και συνεπώς την προκλητικότητα των τεχνητών.

2. FF GAMBERETTO: Τεχνητά µε εξαιρετικά ρεαλιστική σχεδίαση και πολύ ελκυστικά πόδια από σιλικόνη, που µιµούνται πολύ πιστά τα πόδια της πραγµατικής γαρίδας. Τα πανιά τους έχουν ειδική επεξεργασία (µεταλλική) για έξτρα αντανακλάσεις και τα βελόνια τους είναι ιδιαίτερα αιχµηρά και διεισδυτικά. Έχουν µέγεθος 3.5, ζυγίζουν 24gr και το µήκος τους είναι 10,5εκ. Σε 4 διαφορετικά µοντέλα.

3. TOTANARE SETA: Σήµα κατατεθέν της σειράς, τα µαύρα αγκύλια και το επίσης µαύρο βαρίδι τους. ∆ιαθέτουν φωσφορίζουσες κουκίδες. ∆ιατίθενται σε µεγέθη από 2 έως και 4 (2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0 και µήκος 6, 7.5, 9, 10.5, 12cm αντίστοιχα), ώστε να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη και θαλάσσια συνθήκη (δυνατός άνεµος, ρεύµατα κλπ.). Θα τις βρείτε σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις. Σε «δύσκολες» βραδιές, µε πολύ καθαρά νερά και πανσέληνο, δοκιµάστε τη µαύρη ή την κοκκινοκέφαλη µαύρη και δεν θα χάσετε!

Επίσης, υπάρχει και εναλλακτική εκδοχή, µε 7 ακόµα αποχρώσεις και µέγεθος έκπληξη (5.0-15εκ.), για σηµεία που τα ρέµατα είναι… ποτάµι! Ξεχωρίζει το τεχνητό µε το «τιγκρέ» πανί, που µπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω σε µία κακή βραδιά, όπου τα κεφαλόποδα δεν κυνηγούν µε όρεξη.

4. TOTANARE EYED SQUID: Ξεχωρίζουν για τα µεγάλα, πολύ προκλητικά τους µάτια και το σχήµα «γουρουνάκι». ∆ιαθέτουν ενσωµατωµένο βαρίδι και το πανί τους παραπέµπει σε σαρδέλα µε τις χαρακτηριστικές κουκίδες στο πλάι. ∆ιατίθενται σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις.

5. GLOWING SQUID JIGS: Τεχνητά από µαλακή σιλικόνη, πιστή αποµίµηση γαρίδας, µε έντονα φθορίζουσες ιδιότητες, σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις µε βάση το neon green. Σε µέγεθος 3.5 και µήκος 10,5εκ.

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε. 2310 306 796 www.rogdakis.gr
Comodo SSL