Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μηχανισμός ψαρέματος Chief Xtreme 531JX (LH) / 530JX (RH) από την Omoto

Μηχανισμός ψαρέματος Chief Xtreme 531JX (LH) / 530JX (RH) από την Omoto

Περιστρεφόμενος μηχανισμός ψαρέματος Chief Xtreme 531JX (LH) / 530JX (RH) της Omoto

Ο  Chief Xtreme 531JX (LH) / 530JX (RH) είναι ο νέος μηχανισμός της Omoto που «δεν καταλαβαίνει» από σκληρή χρήση. Η Omoto σε αυτό το μηχανισμό μείωσε ακόμα περισσότερο το βάρος, αλλά κράτησε την αντοχή στα «κόκκινα»!

Σχεδιασμένος για τις ανάγκες του Light Jigging, ο Chief Xtreme είναι γρήγορος, έχει κατανεμητή για τέλειο στρώσιμο του νήματος και διαθέτει πολύ γραμμικά φρένα Star Drag. Σε αυτά μπορούμε να κάνουμε μικρορρυθμίσεις ώστε να χειριζόμαστε με αξιοπιστία και σιγουριά και τα πιο λεπτά νήματα.
Οι τεχνικές που μπορεί να εφαρμοστεί με 100% επιτυχία είναι το Inchiku, το Light Jigging, η Kabura και φυσικά το ανερχόμενο Tai Rubber. Είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο 6061-Τ6 και ανοξείδωτο ατσάλι, γρανάζια από ορείχαλκο και ανοξείδωτο ατσάλι «κομμένα» από μηχανή ελεγχόμενη μέσω υπολογιστή (CNC). Ο μηχανισμός έχει αυξομειώσιμο μήκος μανιβέλας, ανοξείδωτα ρουλεμάν κλειστού τύπου, μονόδρομο ρουλεμάν αντεπιστροφής και βοηθητικό «δόντι» για μέγιστη αντοχή.

Κάτι πολύ σημαντικό που χρήζει ιδιαίτερης μνείας είναι και ο έλεγχος ολίσθησης μπομπίνας κατά την απελευθέρωση. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο μαγνητικό σύστημα που δεν ασκεί τριβή και  προσφέρει απόλυτο έλεγχο ολίσθησης. Έτσι έχουμε σωστή κάθοδο και φυσική παρουσία του τεχνητού μας δολώματος.

Ο Omoto Chief Xtreme 531JX (LH) / 530JX (RH) ζυγίζει μόλις 385 gr και μπορεί να ασκεί 7 πραγματικά κιλά φρένων σούπερ σταθερής πίεσης. Έχει 4+1 ρουλεμάν, σχέση περιστροφής 6,3:1, ανάκτηση 78cm ανά περιστροφή της χειρολαβής και χωρητικότητα 450m νήματος διαμέτρου 0,23mm.
Για όποια τεχνική και αν τον επιλέξετε, είναι σίγουρο ότι θα αντεπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΜΑΡΩ ΚΑΛΑΪΤΖΗ & ΣΙΑ ΟΕ 2310 569455 www.skalaitzi.com
Comodo SSL