Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ηλεκτρική μηχανή - ηλεκτρονική άγκυρα Minn Kota I - Pilot

Ηλεκτρική μηχανή - ηλεκτρονική άγκυρα Minn Kota I - Pilot

Ηλεκτρονική άγκυρα Minn Kota I – Pilot

Η παραµονή του σκάφους µας πάνω από ένα σταθερό σηµείο κατά τη διάρκεια ενός πολύωρου ψαρέµατος, είναι συνήθως ένα κλειδί για να στεφθεί το ψάρεµά µας µε επιτυχία. Αυτό, όμως, αποτελεί και ένα από τα προβλήµατα τα οποία µας κοστίζουν συχνά χρόνο, κόπο και χρήµα. Με την ηλεκτρική µηχανή – ηλεκτρονική άγκυρα i-Pilot της Minn Kota, πλέον έχουµε τη δυνατότητα να απλουστεύσουµε αυτό το πρόβληµα και να µετατρέψουµε το ψάρεµά µας σε πραγµατική απόλαυση.

Η ηλεκτρική εξωλέµβια µηχανή Minn Kota i-Pilot έχει ενσωµατωµένο δέκτη GPS και εργονοµικό ασύρµατο τηλεχειριστήριο µε οθόνη LCD. Μέσω αυτού εκτελούνται όλες οι ρυθµίσεις και ο χειρισµός της µηχανής. Απλά αρκεί να επιλέξουµε το σηµείο που θέλουµε να ψαρέψουµε και αν το σκάφος παρασυρθεί πάνω από δυο µέτρα µακριά, το i-Pilot µας επαναφέρει αυτόµατα στο σηµείο. Αυτό γίνεται µε τη βοήθεια της λειτουργίας Spot-Lock που κρατά το σκάφος σε ένα σηµείο (κάτι σαν ηλεκτρονική άγκυρα).

Σημαντικό στοιχείο επίσης είναι ότι το i-Pilot έχει έξι µνήµες για αποθήκευση σηµείων και µπορεί να πραγµατοποιήσει πλοήγηση αυτόµατα, σε οποιοδήποτε από αυτά, ανά πάσα στιγµή. Επιπρόσθετα, µε τη λειτουργία Record Track µπορούµε να αποθηκεύσουµε και να επαναλάβουµε τις διαδροµές του σκάφους που έχουν ηδη πραγµατοποιηθεί. Το i-Pilot µπορεί να αποθηκεύσει έως και έξι διαδροµές µήκους 2 µιλίων η κάθε µία, τις οποίες µπορούµε να επαναλάβουµε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση επιλέξουµε.

Όµως, οι καινοτοµίες αυτής της ξεχωριστής ηλεκτρικής µηχανής δε σταµατούν εδώ. Η Minn Kota i-Pilot είναι εφοδιασµένη µε ένα προηγµένο σύστηµα αυτόµατου πιλότου. Το σύστημα χρησιµοποιεί την τεχνολογία του ενσωµατωµένου GPS για να διατηρήσει την πορεία και την ταχύτητα του σκάφους µε απαράµιλλη ακρίβεια, στην κατεύθυνση που επιθυµούµε, αντισταθµίζοντας τυχόν παρεκκλίσεις λόγω ανέµου, κυµατισµού ή ρευµάτων. Ακόµη µε την λειτουργία Cruise control, ο κάθε ψαράς έχει τη δυνατότητα να ρυθµίσει επακριβώς την ταχύτητα του σκάφους µε βήµα 0,1 mph. Αυτό οφείλεται στη ικανότητα του πλοηγού να χρησιµοποιεί την πραγµατική ταχύτητα του σκάφους στο νερό, κάθε στιγµή. Βέβαια πάντοτε υπάρχει εύκολα η δυνατότητα να ρυθµίσουµε την ταχύτητα και την κατεύθυνση µε το ασύρµατο τηλεχειριστήριο, από οποιοδήποτε σηµείο του σκάφους και αν βρισκόµαστε.

Επιπρόσθετα, η ηλεκτρονική άγκυρα i-Pilot της Minn Kota είναι εφοδιασµένη µε το Digital Maximizer, το οποίο παρέχει έως και πέντε φορές περισσότερο χρόνο λειτουργίας, ρυθµίζοντας συνεχώς την κατανάλωση ενέργειας. Η επιλογή της κατάλληλης εξωλέµβιας µηχανής µπορεί να γίνει ανάµεσα σε τρεις τύπους του συγκεκριµένου µοντέλου που είναι διαθέσιµοι αυτήν τη στιγµή στην αγορά, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του κάθε σκάφους και κατ’ επέκταση του ψαρά-ιδιοκτήτη του.

MOTOCRAFT τηλ.: 210 9888288, www.motocraft.gr
Comodo SSL