Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

MIYA EPOCH COMMAND CX4-PRO

MIYA EPOCH COMMAND CX4-PRO

MIYA EPOCH COMMAND CX4-PRO

Ο νέος ηλεκτρονικός μηχανισμός βαθιάς καθετής Command X4 PRO, πρόκειται να κάνει το ψάρεμά σας στα βαθιά νερά πραγματική απόλαυση. Κατασκευασμένος από υλικά που του χαρίζουν ιδιαίτερη στιβαρότητα και αντοχή στη χρήση και το χρόνο. Ο Command X4 RPO διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα μπομπίνας, αφού μπορεί να «υποδεχτεί» 800m πετονιά κατηγορίας 50lb. Η τεράστια δύναμη έλξης ρυθμίζεται από τον ελάχιστο έως το μέγιστο βαθμό, μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη, επιλέγοντας έτσι τη σωστή ταχύτητα για το ψάρεμά σας. Όταν έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιον θαλάσσιο γίγαντα, μπορείτε να προσθέσετε ακόμη περισσότερη δύναμη. Χρησιμοποιώντας το εργονομικά σχεδιασμένο χερούλι του μηχανισμού, το οποίο όση ώρα λειτουργεί ο μηχανισμός παραμένει σε αδράνεια.

Ένας απλός αλλά ιδιαίτερα λειτουργικός μοχλός, σας δίνει τη δυνατότητα πάρα πολλών επιλογών ρύθμισης των φρένων σας, εξειδικεύοντας ακόμα περισσότερο το ψάρεμά σας. Η δύναμη ανύψωσης του μηχανισμού ανέρχεται στις 38lbs, ενώ η κατανάλωσή του σε ρεύμα είναι πολύ μικρή (2,2Α), πράγμα που μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε το ψάρεμά μας ακόμα και με μια φορητή μονάδα ενέργειας. Στην οθόνη υγρών κρυστάλλων που διαθέτει, ο χειριστής μπορεί να δει με ευκολία κάθε ένδειξη που του δίνει το Command X4 PRO, όπως πόσα μέτρα πετονιάς έχουν ξετυλιχθεί, την κατάσταση της μπαταρίας, την ταχύτητα του τυλίγματος, τα μέτρα που απομένουν μέχρι το ψάρι να φτάσει στην επιφάνεια.

Επίσης με τα στεγανά πλήκτρα που διαθέτει μπορούμε να προγραμματίσουμε το μηχανισμό ώστε να ψαρεύει σε συγκεκριμένο βάθος, να τον ρυθμίζουμε ανάλογα με το πάχος της πετονιάς που έχουμε φορτώσει στη μπομπίνα του, να τον χειριζόμαστε αυτόματα ή χειροκίνητα, καθώς και να επιλέξουμε διαφορετικό προγραμματισμό. Το κλίκερ που διαθέτει κάνει το μηχανισμό ιδανικό ακόμη και για συρτή για μεγάλα ψάρια, αφού θα μας ενημερώσει έγκαιρα για το μεγάλο χτύπημα, ενώ πατώντας το κουμπί λεβαρίσματος μπορούμε να αφήσουμε τα υπόλοιπα στο Command X4 PRO. Η σχέση περιστροφής του είναι ιδιαίτερα χαμηλή (1,3:1), κάνοντάς τον ιδανικό τόσο για βαθιά καθετή, όσο και για συρτή. Τα επτά ανοξείδωτα ρουλεμάν προσδίδουν απαλή λειτουργία ενώ τα επίπεδα θορύβου είναι ιδιαίτερα χαμηλά.

Χαρακτηριστικά:
•Μέγεθος πομπίνας 5/0
•∆υνατότητα έλξης  20~29kg
•Ταχύτητα περιέλιξης της πετονιάς 30~110m/λεπτό
•Το καρούλι έχει χωρητικότητα 500m / 0,40mm
•Σχέση μετάδοσης 1,3:1
•Ρουλεμάν  7
•Βάρος μηχανισμού 1,8kg
•Τροφοδοσία 12V DC

DBS FISHING 2310 486 750 | 2310 805 180 www.dbsfishing.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL