Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μονάδα Σόναρ RVX1000

Μονάδα Σόναρ RVX1000

Το RVX1000 είναι μια ευέλικτη ισχυρή λύση στη μονάδα σόναρ. Πρόκειται για το τέλειο box fishfinder για τον ερασιτέχνη, αλλά και τον επαγγελματία ψαρά, αφού προσφέρει όλες τις επιδόσεις και ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά των σόναρ της Raymarine.

Το RVX1000 Pro βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη μονάδα σόναρ μέσα σε ένα μαύρο κουτί και με την βραβευμένη τεχνολογία σόναρ RealVision 3D της Raymarine, τη side και το DownVision, καθώς και ένα υψηλής ισχύος 1kW σόναρ διπλού καναλιού.

 

 

• All-in-One Sonar με 5 κανάλια, τόσο για την παράκτια, όσο και για την υπεράκτια αλιεία.

• Ρεαλισμός ισχύος, δουλεύοντας με υψηλή συχνότητα στο 3D.

• Διαθέτει CHIRP 1kW που παρέχει χαμηλή, μεσαία, υψηλή συχνότητα και στα 50/80/100/160 με προηγμένη δυνατότητα σόναρ.

• Ταυτοποιήστε τη δομή του βυθού και εντοπίστε τα ψάρια με τη διαύγεια του RealVision 3D Sonar. 

• Κύλιση σόναρ πίσω, επαναφορά, παύση και αναπαραγωγή έως και 10 λεπτά, ηχογραφημένο ιστορικό σόναρ για να δείτε πιο προσεκτικά τα ψάρια και τη δομή, καθώς και για να σχεδιάσετε εύκολα τα σημεία. 

 

 

Η μεγέθυνση του TruZoom™ αποκαλύπτει επιπλέον λεπτομέρειες στόχου χωρίς απώλειες της ανάλυσης. Στα 200kHz το σόναρ 3D™ και με GPS λειτουργία Track GPS, χρησιμοποιεί την ακρίβεια του GPS για να κατασκευάσει το πιο ακριβές μοντέλο 3D του υποβρύχιου κόσμου σε πραγματικό χρόνο. Αποκτήστε το και θα δείτε τον κόσμο της θάλασσας με άλλο μάτι…

Αφοι Μελισσουργάκη Ο.Ε 210 400 2538-9 www.elmare.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL