Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέα ασύρματη κάμερα ναυτικού τύπου Garmin® GC 100

Νέα ασύρματη κάμερα ναυτικού τύπου Garmin® GC 100

Νέα ασύρματη κάμερα ναυτικού τύπου Garmin® GC 100

Η νέα ασύρματη κάμερα Garmin GC™ 100, είναι σχεδιασμένη για όσους θέλουν να παρακολουθούν περιοχές μέσα ή έξω από το σκάφος. Διαθέτει μικρό μέγεθος και αδιάβροχο σχεδιασμό. Μπορεί να μεταδίδει βίντεο HD στα 720p απευθείας σε πλότερ Garmin που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυo. Παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στο σκάφος.

Η GC 100 μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα ή έξω από το σκάφος, όπως πχ. στο μηχανοστάσιο. Ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Συνδέστε τη με την τροφοδοσία και ρυθμίστε τη εύκολα με ένα πλήκτρο. Για να μη χάσετε τίποτα, μπορείτε να συνδέσετε μέχρι επτά GC 100 σε ένα πλότερ. Έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε ταυτόχρονα μέχρι 4 κάμερες.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της 399€. Είναι συμβατή με τα πλότερ e GPSMAP® 8400/8600, GPSMAP 7400/7600, καθώς και τα GPSMAP 10×2/12×2 και GPSMAP 7×2/9×2.

Η Garmin είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρονικών για ναυσιπλοΐα και τιμήθηκε με τον τίτλο «Κατασκευαστής της Χρονιάς» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τη NMEA, μία τιμή που αποδίδεται στην πιο αναγνωρισμένη εταιρία ηλεκτρονικών για ναυσιπλοΐα, για την υποστήριξη που προσφέρει. Η γκάμα προϊόντων της Garmin περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εξελιγμένα πλότερ της κατηγορίας, σόναρ, υψηλής ευκρίνειας ραντάρ, αυτόματους πιλότους, εξελιγμένη χαρτογράφηση, όργανα για την ιστιοπλοΐα, και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την αξιοπιστία και την ευκολία στο χειρισμό.

 

DIGITAL TRACER ELECTRONICS SA www.garmin.gr | 2109840144
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL