Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΝΕΑ σειρά φουσκωτών σωσιβίων DELOS 170N, από την EVAL!

ΝΕΑ σειρά φουσκωτών σωσιβίων DELOS 170N, από την EVAL!

Η EVAL παρουσιάζει τα νέα φουσκωτά σωσίβια DELOS 170N, κατασκευασμένα από πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας – προσφέρουν ασφάλεια στη θάλασσα και συνδυάζουν σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό, κατάλληλα για άνδρες, γυναίκες, αγόρια και κορίτσια.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι μας ανυπομονούμε για ξέγνοιαστες στιγμές και εξορμήσεις με τους αγαπημένους μας, που φυσικά πολύ θα θέλαμε να περιλαμβάνουν και αγαπημένες βόλτες με το σκάφος!

Η θάλασσα πράγματι, προσφέρει ηρεμία αφού το νερό έχει χαλαρωτικές ιδιότητες γιατί τα ιχνοστοιχεία που περιέχει επιτρέπουν στον οργανισμό να προσλαμβάνει περισσότερο καθαρό οξυγόνο.

Για να απολαμβάνουμε όμως τις βόλτες μας, πρέπει και να νιώθουμε και να είμαστε ασφαλείς, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Ένα από αυτά, που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε όταν είμαστε στη θάλασσα, είναι το να φοράμε σωσίβιο σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε συνθήκη!

Στην EVAL η ασφάλεια στη θάλασσα θεωρείται προτεραιότητα όλων. Σε αυτό το πλαίσιο, σχεδίασαν και λανσάρουν το ΝΕΟ σωσίβιο DELOS! Ένα σωσίβιο για άνδρες, γυναίκες, αγόρια και κορίτσια! Μοντέρνο και πρακτικό καθώς μπορεί να φορεθεί καθ’ όλη τη διάρκεια που κάποιος είναι στο σκάφος, χωρίς να τον ενοχλεί ή να εμποδίζει τις κινήσεις του. Έχει εργονομικό και ελαφρύ σχεδιασμό που συνδυάζει υψηλή ποιότητα και άνεση!

Η σειρά φουσκωτών σωσίβιων DELOS της EVAL συμμορφώνεται με το πρότυπο ΕΝ ISO12402-3 ενώ έχει νέο αεροθάλαμο στην κατηγορία των 170Ν, εξωτερικό κάλυμμα με αυξημένη αντοχή, φερμουάρ ασφαλείας Quick-burst και φωσφορούχα χρώματα υψηλής ορατότητας στο κάλυμμα. Να σημειωθεί πως όλα τα υλικά πιστοποιούνται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ ISO 12402-7.

Διατίθεται σε μεγέθη ενηλίκων και παιδικό, προσφέροντας τη δυνατότητα για μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά:

• Εργονομικός και Ελαφρύς Σχεδιασμός: Προσφέρει υψηλή ποιότητα και άνεση.
• Πρότυπο ΕΝ ISO12402-3: Συμμορφώνεται με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας.
• Αεροθάλαμος 170Ν: Εξασφαλίζει αυξημένη πλευστότητα.
• Ανθεκτικό Εξωτερικό Κάλυμμα: Με φερμουάρ ασφαλείας Quick-burst και φωσφορούχα χρώματα για υψηλή ορατότητα.
• Υλικά Πιστοποιημένα κατά ΕΝ ISO 12402-7: Διασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια του προϊόντος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ΝΕΟ σωσίβιο DELOS επισκεφθείτε το www.eval.gr ή το κοντινότερο κατάστημα EVAL σε Άλιμο ή Περιστέρι ή το δίκτυο συνεργατών!

EVAL 210 5590 872-6 www.eval.gr
Comodo SSL