Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέα σειρά GPSMAP® 8400/8400xsv all-in-one πλότερ της Garmin® με νέα μεγέθη, ενσωματωμένο σόναρ και περισσότερα

Νέα σειρά GPSMAP® 8400/8400xsv all-in-one πλότερ της Garmin® με νέα μεγέθη, ενσωματωμένο σόναρ και περισσότερα

Η νέα σειρά GPSMAP 8400/8400xsv αποτελεί µία επέκταση της κορυφαίας σειράς GPSMAP 8400 και διαθέτει κορυφαίες λειτουργίες, όπως ενσωµατωµένο σόναρ και εκτεταµένες δυνατότητες δικτύου, σε πιο προσιτές επιλογές οθόνης. ∆ιατίθεται στις 10, 12 και 16 ίντσες, µε οθόνες full HD in-plane switching (IPS) και έλεγχο multi-touch. Η σειρά GPSMAP 8400/8400xsv υποστηρίζει Wi-Fi και προσφέρει πλήρη συνδεσιµότητα και δυνατότητες δικτύου, ώστε το ηλεκτρονικό σύστηµα να προσαρµόζεται πλήρως στις ανάγκες και τις προτιµήσεις σας.
Με ενσωµατωµένη υποστήριξη του κορυφαίου σόναρ Garmin, η σειρά GPSMAP 8400xsv υποστηρίζει διπλό κανάλι 1kW παραδοσιακού CHIRP, σόναρ σάρωσης CHIRP ClearVü και CHIRP SideVü, µαζί µε σόναρ Ultra High-Definition, προσφέροντας την καλύτερη ευκρίνεια στη λεπτοµέρεια που είναι διαθέσιµη για το ψάρεµα. Τα συγκεκριµένα πλότερ µπορούν ακόµα να υποστηρίξουν την πλήρη σειρά Panoptix™, το σόναρ της Garmin που βλέπει τα πάντα, συµπεριλαµβανοµένου του Panoptix LiveScope™, του πρώτου και µοναδικού διαθέσιµου στην αγορά σόναρ σάρωσης σε πραγµατικό χρόνο. Τα αισθητήρια πωλούνται ξεχωριστά. ∆ιατίθενται επίσης εκδόσεις χωρίς υποστήριξη σόναρ– τα GPSMAP 8410, GPSMAP 8412 και GPSMAP 8416.
Τα νέα GPSMAP 8400/8400xsv µαζί µε τους προαιρετικούς χάρτες BlueChart g3 και BlueChart g3 Vision, ενσωµατώνουν τα δεδοµένα Navionics και την τεχνολογία Auto Guidance1. Οι νέοι χάρτες Garmin προσφέρουν ασυναγώνιστες λεπτοµέρειες και ευκολία στους χρήστες, συνδυάζοντας το καλύτερο και των δύο συνόλων δεδοµένων –BlueChart και Navionics – για να παρέχουν βοηθήµατα πλοήγησης, πληροφορίες σηµείων, ισοβαθείς, παλίρροιες και ρεύµατα, λεπτοµέρειες για λιµάνια και µαρίνες. Επιπλέον, ο BlueChart g3 της Garmin υποστηρίζει την τεχνολογία Auto Guidance, η οποία δηµιουργεί µία προτεινόµενη διαδροµή µε βάση τις διαστάσεις του σκάφους – µία διαδροµή που επιδιώκει να αποφύγει τις χαµηλές γέφυρες, το ρηχό νερό και άλλα χαρτογραφηµένα εµπόδια.
Για καλύτερη διαύγεια και ευκρίνεια στον ήλιο, η νέα σειρά GPSMAP 8400/8400xsv διαθέτει full-HD IPS οθόνες αφής που παρέχουν σταθερά, ακριβή χρώµατα, ορατά από όλες τις οπτικές γωνίες, ακόµα και µε γυαλιά ηλίου polarized. Υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης πολλαπλών οθονών από άκρη σε άκρη, είτε επίπεδα είτε χωνευτά, για ένα βέλτιστο αποτέλεσµα.
Η κορυφαία ισχύς επεξεργαστή της σειράς GPSMAP 8400/8400xsv, έχει ως αποτέλεσµα τη βέλτιστη λειτουργία όλων των οργάνων και αισθητηρίων του σκάφους, όπως σόναρ, ραντάρ, κάµερες, βίντεο και digital switching και βελτιστοποιεί την εµπειρία χρήστη σε ολόκληρο το δίκτυο. Ο πολύ γρήγορος επεξεργαστής παρέχει τις πιο γρήγορες δυνατότητες σχεδίασης χάρτη της Garmin, και έτσι δεν υπάρχει καθόλου καθυστέρηση, ακόµη και σε υψηλές ταχύτητες. Με τη λειτουργία SmartMode, οι οθόνες πολλαπλών λειτουργιών (MFDs) είναι σχεδιασµένες να δίνουν στους χρήστες γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν, µε ένα µόνο άγγιγµα. Οι χρήστες µπορούν να διαµορφώσουν και να προσαρµόσουν ολόκληρο το σύστηµά τους για δραστηριότητες όπως προσέγγιση αποβάθρας, πλοήγηση, ψάρεµα, αγκυροβόληση, µε ένα απλό άγγιγµα.
Οι πανίσχυρες, νέες MFD, έχουν πλήρεις δυνατότητες δικτύου µε συνδεσιµότητα NMEA 2000 και το Garmin Marine Network, ώστε να δηµιουργούν εύκολα µία προσαρµοσµένη σειρά ηλεκτρονικών, από σόναρ, ραντάρ, αυτόµατο πιλότο µέχρι όργανα πλοήγησης, κάµερες και πολυµέσα. Η οθόνη µπορεί ακόµα να χωριστεί για να εµφανίσει µέχρι έξι διαφορετικές λειτουργίες ταυτόχρονα, συµπεριλαµβανοµένης εισόδου για HDMI βίντεο. Οι ιστιοπλόοι θα εκτιµήσουν την ενσωµατωµένη λειτουργία SailAssist, η οποία παρέχει δεδοµένα, οθόνες και την καθοδήγηση που χρειάζονται πριν τον αγώνα για να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα. Για πλήρη έλεγχο του σκάφους από την οθόνη, η σειρά GPSMAP 8400/8400xsv υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία OneHelm™, µία ενσωµατωµένη λύση που προσφέρει την ισχύ και την άνεση του ελέγχου των συστηµάτων του σκάφους (όπως digital switching, φωτισµός, µηχανές και άλλα) από την οθόνη Garmin.
Ο ανθεκτικός, all-in-one σχεδιασµός της σειράς GPSMAP 8400/8400xsv, εξαλείφει την ανάγκη µαύρων κουτιών, µόνιτορ και εξωτερικών κεραιών Wi-Fi. Οι συσκευές διαθέτουν ενσωµατωµένη συνδεσιµότητα Bluetooth®, Wi-Fi® και ANT®, που επιτρέπουν στο πλότερ να συνδεθεί µε τις πρόσθετες συσκευές της Garmin, όπως ένα smartwatch quatix™ 5, µία action camera VIRB® ή ένα αισθητήριο ανέµου gWind™ Wireless 2. Οι χρήστες µπορούν ακόµα να συνδέσουν τα νέα GPSMAP µε τη δωρεάν εφαρµογή κινητού ActiveCaptain®, για πρόσβαση στο OneChart™, έξυπνες ειδοποιήσεις, σχεδιασµό ταξιδιού, ενηµερώσεις λογισµικού και ακόµα περισσότερα.
Η νέα σειρά GPSMAP 8400/8400xsv αναµένεται να είναι διαθέσιµη το πρώτο τρίµηνο του 2019.
H Garmin είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρονικών για ναυτική χρήση2 και πρόσφατα ονοµάστηκε «Κατασκευαστής της Χρονιάς» για τέταρτη συνεχή χρονιά από το NMEA, µία τιµή που δόθηκε στην πλέον αναγνωρισµένη εταιρεία ναυτικών ηλεκτρονικών για την υποστήριξη των προϊόντων στον τοµέα. Η γκάµα προϊόντων της Garmin περιλαµβάνει µερικά από τα πιο εξελιγµένα πλότερ και οθόνες αφής πολλαπλών λειτουργιών, σόναρ, ραντάρ υψηλής ανάλυσης, αυτόµατους πιλότους, χαρτογράφηση υψηλής ευκρίνειας, όργανα πλοήγησης, ηχοσυστήµατα, και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που είναι γνωστά για την καινοτοµία, την αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης. Άλλα εµπορικά σήµατα ναυτικής χρήσης της Garmin περιλαµβάνουν τη FUSION Entertainment, τη Navionics, και την EmpirBus.

1 Η αυτόµατη καθοδήγηση είναι για σκοπούς προγραµµατισµού και δεν αντικαθιστά τις λειτουργίες ασφαλούς πλοήγησης.
2 Με βάση τις αναφορές πωλήσεων του 2017.
Η λέξη και το λογότυπο Bluetooth ανήκουν στην Bluetooth SIG και οποιαδήποτε χρήση τους από τη Garmin είναι µε σχετική άδεια. Το Wi-Fi είναι καταχωρηµένο εµπορικό σήµα της Wi-Fi Alliance.

DIGITAL TRACER ELECTRONICS SA 210 9840 144 www.garmin.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL