Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέα σειρά πλότερ ECHOMAP UHD2 της Garmin

Νέα σειρά πλότερ ECHOMAP UHD2 της Garmin

Νέα σειρά πλότερ ECHOMAP UHD2 της Garmin µε καινούρια εµφάνιση και σύγχρονες λειτουργίες.

Τα νέα πλότερ ECHOMAP UHD2 της Garmin 5 και 7 ιντσών µε πλήκτρα σας δίνουν το καλύτερο σόναρ της κατηγορίας µε ενσωµατωµένο ασύρµατο δίκτυο

Η πλέον καινοτόµα κατασκευάστρια εταιρία ηλεκτρονικών για σκάφη, η Garmin®¹, παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά πλότερ ECHOMAP UHD2 µε 500W, έντονο, υψηλής αντίθεσης σόναρ σάρωσης, σε ένα νέο πλαίσιο µε ευανάγνωστη στον ήλιο οθόνη και πολλές λειτουργίες.

∆ιαθέσιµα σε νέο µέγεθος οθόνης 5 ιντσών, αλλά και µε δηµοφιλή οθόνη 7 ιντσών, τα πλότερ ECHOMAP UHD2 διαθέτουν πλήκτρα για εύκολο έλεγχο και χρήση λειτουργιών από τις οποίες εξαρτάται το επιτυχηµένο ψάρεµα, όπως η επισήµανση σηµαντικών σηµείων ή η γρήγορη εναλλαγή µεταξύ των διαφορετικών προβολών του χάρτη.

Επιπλέον, το ενσωµατωµένο Wi-Fi® επιτρέπει τον απρόσκοπτο διαµοιρασµό σόναρ και δεδοµένων χρήστη µεταξύ δυο µονάδων ECHOMAP UHD2 στο σκάφος.

Ασύρµατος διαµοιρασµός σόναρ και δεδοµένων σε συσκευές
Είτε ψαρεύετε µε ένα φίλο, είτε θέλετε την ευελιξία της προσθήκης ενός ακόµα πλότερ στο σκάφος σας, το ενσωµατωµένο ασύρµατο δίκτυο επιτρέπει τη µετάδοση δεδοµένων σόναρ αλλά και δεδοµένων χρήστη, όπως σηµεία και πορείες µεταξύ δύο µονάδων ECHOMAP UHD2.

Υποστήριξη σόναρ
Όταν συνδυαστεί µε ένα ECHOMAP UHD2, το αισθητήριο GT20-TM (για παραδοσιακό σόναρ CHIRP 500w, 77/200kHZ) και σόναρ σάρωσης ClearVü, δίνουν µια ξεκάθαρη εικόνα της δοµής του βυθού, του δολώµατος και των ψαριών, απευθείας στην οθόνη του πλότερ.

Για ακόµη µεγαλύτερη καθαρότητα, οι χρήστες µπορούν να προσθέσουν στο σύστηµά τους το αισθητήριο GT23-TM µε παραδοσιακό CHIRP (600w medium Chirp) και ClearVü (Chirp, 260/455kHz), για καλύτερο εντοπισµό και διαχωρισµό στόχων και µια µεγαλύτερη ποικιλία ψαριών στη χρωµατική παλέτα vivid.

Ανανεωµένα υλικά και σχεδιασµός
Ενσωµατώνοντας στοιχεία σχεδιασµού από τη σειρά πλότερ Garmin ECHOMAP UHD, η σειρά UHD2 έχει επανασχεδιαστεί εξωτερικά για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του σύγχρονου ψαρά, ενώ διατηρεί την κλασική και απλή λειτουργία µε τα κουµπιά.

Για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές συνθήκες στο νερό, η σειρά ECHOMAP UHD2 διαθέτει µια φωτεινή, ευανάγνωστη στον ήλιο, οθόνη, αλλά και το τελευταίο µενού και γραφικά Garmin για πιο εύκολο χειρισµό και έλεγχο.

Η σειρά ECHOMAP UHD2 είναι άµεσα διαθέσιµη, µε προτεινόµενη τιµή λιανικής πώλησης από €589 έως €889. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα garmin.gr για να µάθετε περισσότερα σχετικά µε τη σειρά πλότερ µε κουµπιά ECHOMAP UHD2 και τα συµβατά αξεσουάρ.

Κατασκευασµένα µέσα για τη ζωή έξω, τα προϊόντα της Garmin έχουν φέρει επανάσταση στη ζωή των ψαράδων, των ναυτικών και των φίλων των σκαφών σε όλο τον κόσµο.

Με τη δέσµευση να αναπτύσσουµε τα πιο καινοτόµα και υψηλότερης ποιότητας ναυτικά ηλεκτρονικά της βιοµηχανίας, στη Garmin πιστεύουµε ότι κάθε µέρα είναι µια ευκαιρία για να καινοτοµήσουµε και να νικήσουµε το χθες.

Για έβδοµη συνεχόµενη χρονιά, η Garmin ανακηρύχθηκε κατασκευαστής της χρονιάς από την NMEA.

1 Με βάση τις επίσημες πωλήσεις του 2021

DIGITAL TRACER ELECTRONICS SA 210 9840 144 www.garmin.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL