Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέα Σειρά Τairaba Aqua

Νέα Σειρά Τairaba Aqua

Νέα Σειρά Τairaba Aqua

Η Anglermania Τrading Ltd  συνεχίζει να εισάγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών µε ενσωµατωµένες τεχνολογίες αιχµής, όπως τα εξειδικευµένα υλικά που αφορούν στο ψάρεµα του φαγκριού, του λυθρινιού, του σκαθαριού και όχι µόνο, και αφορά στους λάτρεις της τεχνικής αυτής.

Η σειρά ονοµάζεται TAIRABA AQUA, και αποτελείται από δύο µαλακά τεχνητά δολώµατα εµποτισµένα µε το πασί-γνωστο στην Ιαπωνία υγρό ECOGEAR AQUA LIQUID. Το υγρό στη συγκεκριµένη σειρά έχει εµπλουτιστεί µε τα ανάλογα συστατικά για να στοχεύει σε ορισµένα είδη ψαριών. Προκαλώντας τους άµεσα τη διάθεση για τροφή. Επίσης, ο τρόπος που είναι σχεδιασµένα τα δύο αυτά τεχνητά, τους χαρίζει τέτοια προκλητική κίνηση κατά την κάθοδό τους προς τον πυθµένα ή την άνοδο προς την επιφάνεια. που τα καθιστά ακαταµάχητα στα µάτια των θηρευτών τους.

∆εν τελειώσαµε όµως εδώ. Το τρίτο «µέλος» της σειράς είναι το AQUARABA RIG, δηλαδή η εξειδικευµένη αρµα-τωσιά στην οποία θα τοποθετήσουµε τα µαλακά µας τεχνητά.
Η αρµατωσιά αποτελείται από ένα κοµµάτι ισχυρού λεπτού νήµατος, µερικά πλοκαµάκια από ανθεκτικό µαλακό υλικό και δύο αγκίστρια. Στο µεγαλύτερο αγκίστρι τοποθετούµε τα τεχνητά και τα συγκρατούµε πιέζοντάς τα στην ελασµατοειδή προσθήκη που υπάρχει στον κορµό του αγκιστριού. Το δεύτερο -και µικρότερο- αγκίστρι, το αφήνουµε «παίζει» ελεύθερο σαν «κλέφτης».

Τώρα εύλογα θα αναρωτιέστε: «Όλο αυτό πως θα το κατεβάσω στον βυθό;», αλλά πραγµατικά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Αφαιρώντας το στριφτάρι µπορούµε να περάσουµε στο νήµα του AQUARABA RIG οποιαδήποτε κεφαλή τύπου slider έως και 100 γρ. Στη συνέχεια να τοποθετήσουµε ξανά το µικρό στριφτάρι, όπου θα δέσουµε το παράµαλλό µας.

ANGLERMANIA LTD 2661091204 anglermania.spiros@gmail.com
Comodo SSL