Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέα συστήματα επικοινωνίας από τη Garmin

Νέα συστήματα επικοινωνίας από τη Garmin

Νέα συστήματα επικοινωνίας από τη Garmin:

Πομποδέκτης AIS 800 

Δύο νέες συσκευές με ενσωματωμένο GPS, έρχονται να προστεθούν στη σειρά προϊόντων ναυτικής επικοινωνίας της Garmin: 1. Ο πομποδέκτης AIS™ 800 με Class B/SO 2. Το ραδιοτηλέφωνο VHF 315i Class D Digital Selective Calling (DSC). Και τα δύο συστήματα συνεργάζονται με τα τελευταία πλότερ Garmin GPSMAP®. Είναι εγκεκριμένα NMEA 2000 για εύκολη εγκατάσταση και ενσωμάτωση στο σύστημα Garmin.

Ο νέος πομποδέκτης AIS 800 έχει ισχύ 5 watts με Class B/SO και προσφέρει ταχύτερη αναφορά θέσης από ποτέ.1 Λαμβάνει δεδομένα στόχων AIS, ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει τις πληροφορίες του σκάφους σας σε άλλους δέκτες AIS στην περιοχή. Το AIS 800 περιλαμβάνει ενσωματωμένο δέκτη GPS (με δυνατότητα προσθήκη προαιρετικής εξωτερικής κεραίας) και ενσωματώνεται ομαλά στο σύστημα Garmin του σκάφους σας. Για μεγαλύτερη οικονομία έχει εσωτερικό splitter για την κεραία του VHF, ώστε να χρησιμοποιείται μία κεραία για VHF και AIS. Υποστηρίζει σύνδεση NMEA 2000, για εύκολη ενσωμάτωση με συμβατό πλότερ. Όλα αυτά συγκεντρώνονται σε ένα μικρό μαύρο κουτί, ώστε να τοποθετείται εύκολα χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στο σκάφος.

 

Ραδιοτηλέφωνο VHF 315i

Το ραδιοτηλέφωνο VHF στα 25watt, VHF 315i με Class D DSC, είναι μία αξιόπιστη λύση επικοινωνίας στο σκάφος. Είναι εύκολο στη χρήση, με συνδεσιμότητα NMEA 2000 για ομαλή ενσωμάτωση στο σύστημα Garmin. To VHF 315i υποστηρίζει GPS (απαιτείται εξωτερική κεραία GPS), και περιλαμβάνει χειριστήριο GHS™ 11i και νέο ενεργό ηχείο, για ενδοεπικοινωνία μεταξύ μέχρι 3 σταθμών. Το απλουστευμένο χειριστήριο εξασφαλίζει άμεση και εύκολη επικοινωνία.

Η Garmin είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρονικών για ναυσιπλοΐα και τιμήθηκε με τον τίτλο «Κατασκευαστής της Χρονιάς» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τη NMEA, μία τιμή που αποδίδεται στην πιο αναγνωρισμένη εταιρία ηλεκτρονικών για ναυσιπλοΐα, για την υποστήριξη που προσφέρει. Η γκάμα προϊόντων της Garmin περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εξελιγμένα πλότερ της κατηγορίας, σόναρ, υψηλής ευκρίνειας ραντάρ, αυτόματους πιλότους, εξελιγμένη χαρτογράφηση, όργανα για την ιστιοπλοΐα, και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την αξιοπιστία και την ευκολία στο χειρισμό.

 

DIGITAL TRACER ELECTRONICS SA www.garmin.gr | 2109840144
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL