Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Nέες συσκευές AXIOM από τη RAYMARINE

Nέες συσκευές AXIOM από τη RAYMARINE

Nέες συσκευές AXIOM από τη RAYMARINE

Η RAYMARINE παρουσιάζει τις νέες πολυχρηστικές οθόνες AXIOM, ένα σύγχρονο σύστημα πλοήγησης με ενσωματωμένο το RealVision 3D™ sonar, το νέο λογισμικό  LightHouse 3  και απίστευτη απόδοση του τετραπύρηνου επεξεργαστή quad core. Να είστε σίγουροι πως οι AXIOM θα αλλάξουν την εμπειρία σας στην θάλασσα! Διατίθενται σε τρία μεγέθη οθόνης αφής 7, 9 και 12 ίντσες.

Οι AXIOM είναι επεκτάσιμες με δυνατότητες  που αυξάνονται συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Υποστηρίζουν όλη τη γκάμα περιφερειακών της Raymarine όπως το Quantum radar, Chirp βυθόμετρο, Flir θερμικές κάμερες και Evolution πιλότους. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης με smartphones και tablets μέσω Bluetooth. Η οθόνη είναι με σχεδίαση all-glass για εγκατάσταση  flush ή surface mounting και υπάρχει και βάση στήριξης για την κλασσική τοποθέτηση desktop. Μοντέρνα σχεδίαση με swipe-to-power button. To νέο λειτουργικό  LightHouse 3 OS είναι απίστευτα γρήγορο και πολύ εύκολο στη χρήση, ενώ μπορεί να εξατομικευθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε χρήστη, με γνώμονα τις  συγκεκριμένες λειτουργίες που αυτός θέλει να ενεργοποιήσει.

Gyro-Stabilized Sonar Technology από τη Raymarine

Το βυθόμετρο διαθέτει τεχνολογία Gyro-Stabilized που διαβάζει  την κίνηση του σκάφους με αποτέλεσμα, μια πραγματική τρισδιάστατη απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο. Οι αισθητήρες RealVision 3D συνδυάζουν το CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High Frequency CHIRP, και RealVision 3Dμ σε ένα και μοναδικό κέλυφος. Έτσι έχουμε τέσσερα βυθόμετρα με εγκατάσταση ενός και μόνο αισθητήρα! Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες τον Απρίλιο και μπορείτε να απευθυνθείτε στους επίσημους  dealer της Raymarine.

RAYMARINE www.raymarine.eu
Comodo SSL