Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέο RAYMARINE AXIOM PRO

Νέο RAYMARINE AXIOM PRO

Η Raymarine παρουσιάζει την νέα σειρά Axiom Pro με Chirp sonar. Σχεδιασμένο για επαγγελματίες του χώρου και χρήση για ανοιχτή θάλασσα, το νέο Axiom Pro θα ικανοποιήσει και τον πιό απαιτητικό χρήστη.

Η οθόνη αφής και το ξεχωριστό εργονομικό πληκτρολόγιο εξασφαλίζουν πλήρη έλεγχο λειτουργιών με ευκολία, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες. Tο ενσωματωμένο Chirp Sonar 1KW και το RealVision 3D sonar θα εντυπωσιάσουν τους φανατικούς ψαράδες με την απόδοσή τους.

Η νέα σειρά Axiom Pro είναι διαθέσιμη σε οθόνες των 9, 12 και 16 ιντσών, με ενσωματωμένο το RealVisionTM 3D sonar. Προαιρετικά υπάρχει και μοντέλο Axiom Pro με ενσωματωμένο 1kW CHIRP sonar, που πραγματικά απογειώνει τις δυνατότητές του σα βυθόμετρο. Με ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων CHIRP sonar, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν μέσα απο πυκνά κοπάδια μικρόψαρων. Να αναγνωρίζουν το θερμοκλινές και ταυτόχρονα να στοχεύουν στόχους σε μεγάλα βάθη.

Σχεδιασμένες για χρήση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία, οι οθόνες Axiom Pro είναι υψηλής ανάλυσης. Με τεχνολογία In- Plane Switching (IPS) που μεγιστοποιεί τις γωνίες θέασης και μειώνει τα blackouts όταν ο χρήστης φοράει γυαλιά ηλίου polarized. To λογισμικό υπεύθυνο για τη λειτουργία του συστήματος είναι το LightHouse 3, όπου σε συνδυασμό με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή quad core processor φέρνει εις πέρας πολλαπλές λειτουργίες. Χωρίς καθυστερήσεις, με απίστευτη ταχύτητα! Oι συσκευές Axiom Pro συνεργάζονται μεταξύ τους μέσω του LightHouse 3, καθώς και με τα περιφερειακά CHIRP ραντάρ, πιλότους Evolution και θερμικές κάμερες FLIR.

RAYMARINE www.raymarine.eu
Comodo SSL