Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέος πλάνος SITENKIBA III από την HEARTY RISE

Νέος πλάνος SITENKIBA III από την HEARTY RISE

Η Hearty Rise έχει αποδείξει ότι δε βγάζει τίποτα τυχαίο στην παραγωγή και πως ό,τι διαθέτει είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων μελετών, εξελιγμένης σχεδίασης και αδιάκοπων δοκιμών στη θάλασσα, προκειμένου το τελικό προϊόν να αποτελεί τεχνολογία αιχμής. Έτσι, τα προϊόντα της δεν έχουν ανταγωνιστές σε απόδοση, ενώ το χαμηλό τιμολογιακό προφίλ που κρατά η εταιρεία δεν αφήνει στον αγοραστή περιθώρια για άλλη επιλογή!

Η σειρά πλάνων Sitenkiba περιλαμβάνει τεχνητά με ιδιαίτερα το καθένα χαρακτηριστικά και κανείς δεν πρέπει να θεωρεί αυθαίρετα πως το ένα μοντέλο είναι περισσότερο σύγχρονο ή εξελιγμένο από το άλλο, π.χ. ο ΙΙ καλύτερος από τον Ι κτλ. Αυτό δε συμβαίνει επ’ ουδενί, καθώς το κάθε μοντέλο είναι σχεδιασμένο να δουλεύει τέλεια σε διαφορετικές συνθήκες από το άλλο, καλύπτοντας οποιαδήποτε αλιευτική συνθήκη.

O Sitenkiba III έχει σχεδιαστεί για τις μέρες που τα ψάρια θέλουν να επιτεθούν σε κάτι πολύ μικρό. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε συγκεκριμένες εποχές, όπως το καλοκαίρι που τα κόκκινα χτυπάνε σε μικρά πλανάκια, ή ακόμα και την καλή εποχή, δηλαδή φθινόπωρο και χειμώνα, σε πιεσμένα αλιευτικά σημεία, όπου τα ψάρια έχουν συνηθίσει την ύπαρξη μεγάλων πλάνων.

Ο Sitenkiba III έχει σχεδιαστεί να έχει ζωηρή κίνηση, γρήγορο πέσιμο και να παρέχει άνεση χρήσης, με μια πρωτοποριακή γεωμετρία που του επιτρέπει να έχει μεγάλο βάρος και όσο το δυνατόν μικρότερο προφίλ. Τον Sitenkiba III θα τον βρείτε από 5 γραμμάρια (ναι καλά διαβάσατε!) ώστε να καλύπτει ελαφρές τεχνικές όπως το lrf, μέχρι και πάρα πολλά, για δυναμικές κάθετες τεχνικές όπως π.χ. το βαθύ slow jigging.

Την αποκλειστική ευθύνη για τα μοναδικά του λειτουργικά χαρακτηριστικά φέρει ο μοναδικός compact σχεδιασμός του, ο οποίος ευθύνεται για τις «εκρηκτικές» ρίψεις που μας προσφέρει όταν τον ψαρεύουμε με shore jigging εξοπλισμό. Στο shore jigging, τα μοντέλα 60-80 και 100gr πραγματικά διαπρέπουν σε σχέση μεγέθους – βάρους, διατηρώντας πολύ μικρό όγκο, αντίστροφα ανάλογο με τις βολές που μας χαρίζει.

Είναι λοιπόν φυσικό ο SITENKIBA III να αλλάζει τα δεδομένα στο ψάρεμα τόσο των κόκκινων ψαριών -που αποτελούν τον κύριο στόχο του-, όσο και των πελαγίσιων ή των μαύρων! Ένας πλάνος «μπουκιά», που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οποιονδήποτε άλλον έχετε χρησιμοποιήσει!

Captain Hook - Γενιτσαρίδης 2810 225 368 | 6976 975 240 www.genitsaridis.com
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL