Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

OceanLED Sport series

OceanLED Sport series

H νέα σειρά υποβρύχιου φωτισµού από την OceanLED, είναι διαθέσιµη τώρα και στην ελληνική αγορά από τη ΝΑΥΤΙΛΟΣ.

Τα φωτιστικά σώµατα της OceanLED Sport series αποτελούν την ιδανική επιλογή, τόσο για τους λάτρεις του ψαρέµατος, όσο για και τους ιδιοκτήτες µεσαίου µεγέθους σκαφών αναψυχής.

Τα υψηλής απόδοσης φώτα led µε συµπαγή σχεδιασµό, αποδίδουν 5000 fixture lumens, µε δυνατότητα απόχρωσης Midnight Blue και Ultra White και εγγυώνται εκπληκτική απόδοση στο υγρό στοιχείο! Η προηγµένη οπτική που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από την OceanLED, δηµιουργεί οπτική επιφάνεια γωνίας 90 µοιρών, µε πλαϊνή δέσµη που επικεντρώνεται στις 20 µοίρες, χαρακτηριστικά που επιτρέπουν τη µέγιστη διείσδυση στο νερό, φωτίζοντας µια πολύ µεγάλη επιφάνεια.

Η νέα σειρά Sport της OceanLED υπόσχεται 20% περισσότερη φωτεινότητα και κατά 60% πιο επικεντρωµένη δέσµη φωτός σε σχέση µε τον ανταγωνισµό, ενώ η 90 µοιρών οπτική επιφάνεια δεν εξασθενεί στις άκρες. Στα προτερήµατά τους συµπεριλαµβάνονται η εύκολη τοποθέτηση και ο καθαρισµός, και φυσικά η λειτουργία «active thermal control» που εξασφαλίζει ασφάλεια σε περίπτωση υπερθέρµανσης. Η λαµπερή δέσµη φωτός θα εκτιµηθεί πολύ από τους φίλους ψαράδες, αφού αποτελεί εγγύηση για την προσέλκυση περισσότερων ψαριών.

Η OceanLED συγκαταλέγεται από το 2005 στις κυρίαρχες εταιρείες υποβρύχιου φωτισµού led στον κόσµο, και όχι µόνο. Επισκεφθείτε τα καταστήµατα ΝΑΥΤΙΛΟΣ και ενηµερωθείτε για τη νέα αυτή σειρά υποβρύχιου φωτισµού που θα αναβαθµίσει την εµφάνιση του σκάφους σας, αλλά και για την πλήρη σειρά OceanLED που καλύπτει γκάµα σκαφών από 3µετρα Ribs έως τα µεγαλύτερα superyachts.

Nautilus Yacht Equipment 210 9854 238 www.nautilus.gr
Comodo SSL