Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Οθόνη ελέγχου κατάστασης μπαταριών, δεξαμενών και συσκευών PICO από τη Motocraft

Οθόνη ελέγχου κατάστασης μπαταριών, δεξαμενών και συσκευών PICO από τη Motocraft

Η Motocraft σε συνεργασία µε την Simarine, παρουσιάζει την οθόνη ελέγχου PICO. Η οθόνη PICO αποτελεί την τέλεια λύση ελέγχου της κατάστασης των µπαταριών, των δεξαµενών και µιας πληθώρας συσκευών που υπάρχουν στο σκάφος.

Πρόκειται για οθόνη LCD IPS 3,5” υψηλής αντίθεσης, µε ευρεία γωνία θέασης, εξαιρετική εικόνα στον ήλιο, 4 κουµπιά ελέγχου αφής, ενώ διαθέτει ενσωµατωµένο βαρόµετρο µε βαρογράφο και η πρόσοψή της είναι ενισχυµένη από Gorilla glass για µεγάλη ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής. Οι οθόνες PICO διατίθενται σε 3 εξατοµικευµένα πακέτα (ONE, STANDARD και BLUE), τα οποία εκτός από την οθόνη συµπεριλαµβάνουν επίσης τα απαραίτητα εξαρτήµατα για να προσαρµοστούν στις ανάγκες και ιδιότητες του κάθε σκάφους.

Επιπλέον, χάρη στη δωρεάν εφαρµογή της Simarine για Android και iOS µπορείτε να συνδεθείτε µε την οθόνη µέσω WI-FI, ώστε να παρακολουθήσετε την κατάσταση της µπαταρίας, της δεξαµενής ή της συσκευής της οποίας θέλετε να τροποποιήσετε τις ρυθµίσεις ή να αναβαθµίσετε το λογισµικό άµεσα από το κινητό σας.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Simarine στην Ελλάδα είναι η Motocraft Α.Ε.

MOTOCRAFT A.E. 210 9888 288 www.motocraft.gr
Comodo SSL