Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πετονιές υψηλής ποιότητας από τη Momoi

Πετονιές υψηλής ποιότητας από τη Momoi

Οι πετονιές της Momoi χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και αντοχή. Ανάµεσα σε αυτές ξεχωρίζουν οι Hi-MAX Extra (monofilament) και SOFLEX FC (Fluorocarbon 100%).

Hi-MAX Extra, Monofilament
Η ειδική επεξεργασία της Hi-MAX Extra, εκµηδενίζει την τριβή που σχηµατίζεται στους οδηγούς κατά τη διάρκεια της ρίψης και της ανάκτησης, προσφέροντας µεγάλη διάρκεια ζωής της πετονιάς και διατήρηση της δύναµής της. Η ειδική επίστρωση UV Resistance την προστατεύει από την ακτινοβολία του ήλιου, κάνοντας την Hi-MAX Extra µια πετονιά που θα µείνει στο µηχανισµός µας για πολύ καιρό, διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά της, ακόµη και µε την πάροδο του χρόνου.
Πολύ ισχυρή κατασκευή από MIJ Nylon
Ειδική επεξεργασία εξωτερικής προστασίας
Χαµηλή τριβή
Ανθεκτική στην υπεριώση ακτινοβολία
Ανθεκτική σε χτυπήµατα και τριβές
• ∆εν κρατάει «µνήµη»
• ∆ιάφανη

SOFLEX FC, Fluorocarbon 100%
Η Soflex FC είναι κατασκευασµένη µε τέτοιο τρόπο ώστε να εκµηδενίζει όλα τα µειονεκτήµατα που έχει µια Fluorocarbon πετονιά (πχ. µνήµη και υψηλή φθορά). Έχοντας υποστεί ειδική επεξεργασία, µπορεί να διατηρεί όλα τα πλεονεκτήµατα µιας Fluorocarbon, όπως ο χαµηλός δείκτης διάθλασης και η µικρή ελαστικότητα, κάνοντας τη Soflex FC να διαφέρει από τον ανταγωνισµό.
Με τη Soflex FC είστε σίγουροι ότι έχετε µια Fluorocarbon πετονιά η οποία θα σας χαρίσει αορατότητα, ελάχιστη τριβή κατά τη ρίψη και µεγάλη αντοχή.
Πολύ ισχυρή κατασκευή από MIJ Fluorocarbon
Εξαιρετική ευελιξία
Υψηλή ευαισθησία
Ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία
• ∆εν κρατάει «µνήµη»
• ∆εν βερινιάζει
• ∆ιάφανη

ΚALANTZAKIS LURES 210 8066 528 www.kalantzakis-lures.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL