Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πλάνοι JACK EYE SHOT SLOW WIDE EX-975 και SLIM EX-976 από τη HAYABUSA

Πλάνοι JACK EYE SHOT SLOW WIDE EX-975 και SLIM EX-976 από τη HAYABUSA

Νέοι πλάνοι από τη Hayabusa, µε εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και επεξεργασία χρωµάτων. ∆ιαθέτουν ανακλαστικές λωρίδες που τους κάνουν εύκολα ανιχνεύσιµους από µακριά, πρισµατικό µάτι που διαθλά το φως δηµιουργώντας έξτρα αντανακλάσεις και συνοδεύονται από πολύ ποιοτικά, απίστευτα αιχµηρά assist hooks ντυµένα µε τρέσες που προκαλούν ακόµα περισσότερο τα ψάρια.

Η χρωµατική τους πρωτοτυπία έγκειται στο ασύµµετρο ολόγραµµα που υπάρχει κατά µήκος του τεχνητού, το οποίο απογειώνει τις φυσικές (παραλλαγές σαρδέλας, ασηµί) ή πρωτότυπες αποχρώσεις του (ζέβρα, ροζ διάστικτο µε λευκές λεπτοµέρειες). ∆ιατίθενται σε οκτώ διαφορετικές αποχρώσεις και σε βάρη 20, 30, 40 και 60 γραµµαρίων. Είναι κατάλληλοι για ψάρεµα από την ακτή (light shore jigging) και το σκάφος (light slow pitch jigging). Ο µεν wide είναι µεσόβαρος και έχει ελλειπτικό σχήµα, ενώ ο slim είναι πισώβαρος (πιο λεπτός εµπρός) αποδίδοντας ο καθένας τη δική του ξεχωριστή πλεύση (πτώση). Ο wide δίνει µία πτώση που µοιάζει µε αυτήν του φύλλου που πέφτει από το δέντρο και συνεπώς ψαρεύει τέλεια σε όλη την υδάτινη στήλη (τεράστιο wobbling µε απλή ανάκτηση, τέλεια συµπεριφορά σε αντίξοες καιρικές συνθήκες), ενώ ο slim δίνει έχει πιο νευρική συµπεριφορά (πιο «στενό» wobbling) και είναι πιο προκλητικός στα χτυπήµατα που πραγµατοποιεί ο χρήστης αφού το τεχνητό ακουµπήσει στο βυθό.

Και οι δύο πλάνοι µαζί απευθύνονται σε µία τεράστια γκάµα θηραµάτων, από αφρόψαρα (παλαµίδες, τονάκια, µανάλια, κυνηγοί) µέχρι µαύρα (στήρες κλπ.) και κόκκινα του βυθού (τσαούσια, συναγρίδες κ.ά).

Σμαρώ Καλαϊτζη & Σια ΟΕ 2310 569 455 www.skalaitzi.com
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL