Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πλάνος Daiwa Saltiga XD Slow Pitch

Πλάνος Daiwa Saltiga XD Slow Pitch

Πλάνος Daiwa Saltiga XD Slow Pitch

Νέοι πλάνοι slow pitch από τη Daiwa, οι οποίοι κουβαλούν το «βαρύ» όνοµα «Saltiga» και σχεδιάστηκαν από ειδικούς του Slow Pitch Jigging για όλους τους φίλους της τεχνικής.

Οι πλάνοι Daiwa Saltiga XD διαθέτουν λεπτό προφίλ, αλλά και ένα µοναδικό χαρακτηριστικό: διαφορετικές κοιλότητες σε κάθε πλευρά, οι οποίες ξεκινούν από την κορυφή στη µία πλευρά και από το τέλος στην άλλη. Η χρήση των κοιλοτήτων βοηθά τους πλάνους να διαχειριστούν την κίνηση του νερού και ελέγχουν τις αναταράξεις.

Το σχήµα και µέγεθος των πλάνων Saltiga XD Slow Pitch µειώνει αισθητά την αντίσταση του νερού κατά την πτώση και επιταχύνει τον ρυθµό βύθισης, έτσι ώστε να βρεθείτε γρήγορα στη ζώνη δράσης και συνεπώς να αυξήσετε τον καθαρό χρόνο ψαρέµατος. Από τη στιγµή που ξεκινάτε τις κινήσεις “jerking”, θα νιώσετε µια πολύ διαφορετική αίσθηση slow pitch σε σχέση µε τους πλάνους που χρησιµοποιούσατε µέχρι τώρα. Οι διαφορετικές κοιλότητες των πλάνων Saltiga καταστέλλουν την φυσική, σπειροειδή κίνηση των πλάνων και τους βοηθούν να έρθουν σε οριζόντια θέση.

∆ιατίθενται σε βάρη 130 και 150 γραµµαρίων.

ΤΣΟΥΡΟΣ MARINE 22510 24365 www.tsourosmarine.gr
Comodo SSL