Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Προϊόντα συντήρησης σκάφους & κινητήρα BLUEMARINE

Προϊόντα συντήρησης σκάφους & κινητήρα BLUEMARINE

Προϊόντα συντήρησης σκάφους & κινητήρα BLUEMARINE

Η εταιρεία EVAL διαθέτει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, την πλήρη σειρά ειδών συντήρησης, προστασίας, βαφής και καθαρισµού σκαφών της Ιταλικής εταιρείας Bluemarine, µε έµφαση στην υψηλή ποιότητα και αντοχή.
Το σπρέι συντήρησης Draph Marine Professional της Blumarine προστατεύει όλα τα µεταλλικά µέρη τα οποία έρχονται σε επαφή µε το περιβάλλον θαλάσσης, αποτρέποντας τη δηµιουργία σκουριάς ενώ ταυτόχρονα κρατάει µακριά την υγρασία επιτρέποντας στις υγρές µηχανές να ξεκινήσουν. Ταυτόχρονα είναι εξαιρετικό στην προστασία όλων των ηλεκτρικών µερών συµπεριλαµβανοµένων καλωδίων, ηλεκτρικών πινάκων κ.λ.π.
Το NEW MAGIC είναι ένα πανίσχυρο καθαριστικό για φουσκωτά µε σιλικόνη που συντηρεί αλλά ταυτόχρονα επανορθώνει τις φθορές.

Το LASER είναι εξαιρετικά αποτελεσµατικό για το γάριασµα ενώ το DECH10 αποµακρύνει εντυπωσιακά την σκουριά και τα σηµάδια οξείδωσης από επιφάνειες inox. Η γκάµα των προϊόντων Βluemarine περιλαµβάνει µεταξύ άλλων σπρέι προστασίας των µεταλλικών και ηλεκτρικών µερών του σκάφους, σπρέι αδιαβροχοποίησης, κρέµες προστασίας φουσκωτών, προστατευτικά µηχανής, γυαλιστικά, βαφές, µουράβιες, γράσα, βαλβολίνες, αντισκωριακά, λιπαντικά, υγρά κατά στριδώνας/σκουριάς και µούχλας, συντηρητικά ξύλου, καθαριστικά κ.α.

Ε. Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ τηλ.: 210 5590.872, www.eval.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL