Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Prop-tector: Προστατευτικό Προπέλας, Παραγωγής EVAL

Prop-tector: Προστατευτικό Προπέλας, Παραγωγής EVAL

Το νέο προστατευτικό προπέλας PROP-tector, σχεδιασµένο από την EVAL, κυκλοφορεί επίσηµα στην αγορά!

Πρόκειται για ένα δοκιµασµένο προϊόν που θα προσφέρει την µέγιστη απόδοση στο σκάφος σας, επιτυγχάνοντας χαµηλότερη αντίσταση στο νερό, µικρότερη καταπόνηση της µηχανής, υψηλότερες ταχύτητες πλεύσης, χαµηλότερη κατανάλωση και γρηγορότερο πλανάρισµα (σε σχέση µε το αντίστοιχο πλαστικό προστατευτικό προπέλας).

Όπως οι περισσότεροι ήδη γνωρίζετε, σύµφωνα µε την αλλαγή του Γενικού Κανονισµού Λιµένων υπ’ αρ. 20 «Ταχύπλοα (Ταχυκίνητα) Σκάφη και Λοιπά θαλάσσια Μέσα Αναψυχής», πλέον όλα τα σκάφη µε κινητήρες έως 30Hp, τα οποία διατίθενται προς ενοικίαση χωρίς δίπλωµα πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν προστατευτικό κάλυµµα προπέλας.

Με στόχο να καλύψει αυτή τη νέα ανάγκη και µε δεδοµένο ότι µε τη χρήση προστατευτικού προπέλας µειώνεται σηµαντικά η πιθανότητα τραυµατισµού ανθρώπων αλλά και θαλάσσιων ζώων, το τµήµα Έρευνας & Ανάπτυξης της EVAL σχεδίασε ένα ποιοτικό και ταυτόχρονα αξιόπιστο προϊόν!

Το προστατευτικό προπέλας PROP-tector της EVAL, είναι κατασκευασµένο από αλουµίνιο θαλάσσης 5083 που χρησιµοποιείται στη ναυτιλία, στην αυτοκινητοβιοµηχανία και στην αεροναυπηγική.

Είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και στις στρεβλώσεις που προκαλούνται από τις δυνάµεις του νερού ενώ είναι ηλεκτροστατικά βαµµένο, µε χρώµα υψηλής ορατότητας RAL2008, σε πορτοκαλί χρώµα. ∆εν προκαλεί τρέµουλα ή δυσλειτουργίες στο τιµόνευµα του σκάφους.

 

 

Η συσκευασία περιλαµβάνει όλα τα τα απαραίτητα για την εγκατάσταση (αναλυτικές οδηγίες και εξαρτήµατα).

Μετά από δοκιµές, στον παρακάτω πίνακα σας παρουσιάζουµε σε αριθµούς τα πλεονεκτήµατα του PROP-tector, έναντι των πλαστικών προστατευτικών προπέλας:

Βρείτε το PROP-tector αποκλειστικά στο δίκτυο της EVAL και στο www.eval.gr

 

EVAL 210 5590 872-6 www.eval.gr
Comodo SSL