Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Προστατευτικό κάλυμμα Προπέλας για εξωλέμβιες 25-35 HP

Προστατευτικό κάλυμμα Προπέλας για εξωλέμβιες 25-35 HP

Το Προστατευτικό Προπέλας της Nuova Rade είναι μια έξυπνη και ασφαλής λύση για την εξωλέμβια μηχανή σας. Κατάλληλες για μηχανές Mercury, Suzuki, Tohatsu, Yamaha, κλπ.

Η εγκατάστασή του θα μειώσει σημαντικά την πιθανότητα τραυματισμών στους ανθρώπους και στη θαλάσσια ζωή που προκαλούνται από τη λεπίδα της προπέλας, ενώ παράλληλα θα προστατεύσει την προπέλα από δίχτυα και σχοινιά. Σύμφωνα με τη νέα οδηγία, όλα τα σκάφη τα οποία διατίθενται προς ενοικίαση χωρίς δίπλωμα ταχύπλοου πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν προστατευτικό κάλυμμα προπέλας.

Επιπλέον, ένα προστατευτικό προπέλας μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου, ώστε να κάνετε οικονομία στη βενζίνη και, ταυτόχρονα, βελτιώνει τον χειρισμό και τη σταθερότητα, για να περνάτε πιο ευχάριστα στο σκάφος σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το προστατευτικό είναι κατασκευασμένο για να περιβάλλει την προπέλα με τέτοιον τρόπο ώστε να κινεί το νερό με πιο ακριβή κατευθυνόμενη δύναμη.

Τέλος, το προστατευτικό δεν περιέχει κινητά μέρη, οπότε η συντήρησή του είναι ελάχιστη. Έχοντας γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, ενισχύει την ασφάλεια στο σκάφος. Διατίθεται για τις μηχανές 25-35 HP με μέγιστη διάμετρο προπέλας Ø28cm. Eίναι ιδανικό για ναυαγοσωστικά σκάφη αλλά και σκάφη που υπάρχει περίπτωση να βρεθούν σε παραλίες με συγχρωτισμό, ενώ διατίθεται σε κίτρινο και πορτοκαλί χρώμα (ανάλογα με τον κωδικό).

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οι απαραίτητες βίδες, παξιμάδια & ροδέλες.

Προστατευτικό Προπέλας, για 25-35 HP, Πλαστικό, Ø29cm, Πορτοκαλί

Από 274,40 ευρώ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 149€ + ΦΠΑ Αποστολή αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα.

ESCAPE 24 +30 210 52 28 716 www.escape24.gr
Comodo SSL