Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

SEAJET Pellerclean από τη Nautilus Yacht Equipment

SEAJET Pellerclean από τη Nautilus Yacht Equipment

SEAJET Pellerclean από τη Nautilus Yacht Equipment

Μία από τις βασικές εργασίες συντήρησης του σκάφους αναψυχής, είναι µεταξύ άλλων και ο καθαρισµός της προπέλας. Φύκια και πεταλίδες πρέπει να αφαιρεθούν µε προσοχή από την προπέλα και τα µέρη γύρω από αυτήν, για µακροπρόθεσµη προστασία, σωστή συντήρηση, αλλά και απόδοση µέσα στο νερό. Μία προπέλα επιβαρυµένη µε ρύπανση, θα µειώσει αισθητά την ταχύτητα του σκάφους και θα αυξήσει σηµαντικά την κατανάλωση καυσίµων. Η λύση για την προστασία της προπέλας και την καλή της συντήρηση, έρχεται από την Seajet µε το κωδικό όνοµα Pellerclean!

Το Seajet Pellerclean συνιστάται για προπέλες, έσω-έξω και trim tabs, και είναι κατάλληλο για σκάφη που πιάνουν ταχύτητα µέχρι και 40 κόµβους. Κατάλληλο για αλουµίνιο, fiberglass, ξύλο και ατσάλι. Κατάλληλο για γλυκά νερά, αλλά και στεγνά αγκυροβόλια.Είναι ένα προιόν που έχει περάσει τους απαραίτητους ελέγχους και είναι φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς βιοκτόνα, ενώ εκλύει τη ρύπανση όσο το σκάφος κινείται.

Ενδεικτικά ο προτεινόµενος αριθµός στρώσεων ανέρχεται στις δύο στρώσεις ανά σεζόν. Αν ακολουθηθούν σωστά οι οδηγίες εφαρµογής, η προστασία που προσφέρει το Seajet Pellerclean µπορεί να διαρκέσει µέχρι και τρεις σεζόν. Το έµπειρο και καταρτισµένο προσωπικό της εταιρείας Nautilus µπορεί να δώσει συµβουλές για την εφαρµογή του Seajet Pellerclean. ∆ιατίθεται σε χρυσό χρώµα, και µε καλυπτικότητα: 0,7m² / συσκευασία. Στα καταστήµατα ΝΑΥΤΙΛΟΣ θα έχετε επιλογή ανάµεσα σε συσκευασία 0,283 ή 1,98 lt. Στη συσκευασία περιλαµβάνονται γάντια, πινέλο, καθώς και οδηγίες στα ελληνικά για την εφαρµογή του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το e-shop µας (http://shop.nautilus.gr) ή ένα από τα καταστήµατά µας.

Nautilus Yacht Equipment 210 9854 238 www.nautilus.gr
Comodo SSL