Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σειρά GPSMAP® 722/922(xs) πλότερ και βυθόµετρα µε οθόνη αφής για µία ανεπανάληπτη εµπειρία στη θάλασσα

Σειρά GPSMAP® 722/922(xs) πλότερ και βυθόµετρα µε οθόνη αφής για µία ανεπανάληπτη εµπειρία στη θάλασσα

Σειρά GPSMAP® 722/922(xs) πλότερ και βυθόµετρα µε οθόνη αφής για µία ανεπανάληπτη εµπειρία στη θάλασσα

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης και μοναδικές λειτουργίες σε σόναρ στα μοντέλα xs. Τα GPSMAP 722 και 922 αποτελούν μία ιδανική λύση στις 7 ή 9 ίντσες. Xωρίς κανένα συμβιβασμό στις λειτουργίες, την ποιότητα και την ευκρίνεια της οθόνης. Υποστηρίζουν ασύρματη σύνδεση με την εφαρμογή Active Captain. Παράλληλα διαθέτουν ενσωματωμένο δέκτη 10Hz για GPS/GLONASS, που προσφέρει ομαλή απεικόνιση στην πλοήγηση.

Αυτά τα κομψά πλότερ προσφέρουν πλήρη συνδεσιμότητα με το δίκτυο Garmin Marine Network. Για κοινή χρήση δεδομένων σόναρ, χαρτών, δεδομένων χρήστη, ραντάρ, καμερών και Panoptix μεταξύ συσκευών. Επιπλέον, υποστηρίζουν NMEA® 2000 και NMEA 0183, για συνεργασία με αυτόματο πιλότο, digital switching, VHF, AIS και άλλα αισθητήρια.

 

Λειτουργίες

Εκμεταλλευτείτε στο ψάρεμα τις λειτουργίες των μοντέλων xs, με ενσωματωμένο παραδοσιακό σόναρ CHIRP 1Kw και CHIRP ClearVüTM. Για φωτογραφική απεικόνιση του βυθού (τα αισθητήρια πωλούνται χωριστά). Τα GPSMAP 722/722xs και 922/922xs έχουν προφορτωμένο βασικό παγκόσμιο χάρτη, ενώ στη συσκευασία τους περιλαμβάνεται και ο αναλυτικός χάρτης Ελλάδας BlueChart® g2 Vision® HD, με αυτόματο υπολογισμό πορείας, δορυφορική απεικόνιση, τρισδιάστατη απεικόνιση πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, φωτογραφίες από μαρίνες και λιμάνια, και άλλα. Εσείς ορίστε μόνο τον τελικό προορισμό και αφήστε το πλότερ να σχεδιάσει μια προτεινόμενη πορεία για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τις παραμέτρους του σκάφους σας. Επιπλέον, έχουν προεγκατεστημένο το λογισμικό Quickdraw Contours που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ακαριαία τους δικούς σας χάρτες υψηλής ευκρίνειας, για το ψάρεμα με ισοβαθείς που φτάνουν τα 30 εκατοστά.

 

Σε όλες τις εκδόσεις έχουν ενσωματωθεί εξελιγμένες λειτουργίες για την ιστιοπλοΐα, προσφέροντας laylines, πληροφορίες για παλίρροιες, νέο γράφημα ανέμου, δείκτη ρευμάτων και άλλα στοιχεία που θα αποδειχτούν πολύτιμα στο ταξίδι σας. Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν ANT για σύνδεση με το smartwatch για τη θάλασσα quatix® 5, το ασύρματο αισθητήριο gWindTM Wireless 2, το όργανο GNXTM Wind και ασύρματα χειριστήρια. Επιπρόσθετα, τα μοντέλα xs σόναρ.

DIGITAL TRACER ELECTRONICS SA 210 9840 144 www.garmin.gr
Comodo SSL