Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σειρά καλαμιών OXYGEN CARBON με μηχανισμό VIGOR POWER 30 από τη LINEA EFFE

Σειρά καλαμιών OXYGEN CARBON με μηχανισμό VIGOR POWER 30 από τη LINEA EFFE

Κατακαλόκαιρο και όλοι µας λίγο πολύ θα εκδράμουμε κάπου, είτε για διακοπές, είτε για ψάρεµα. Λίγο spinning από την ακτή, αλλά και λίγη ελαφριά συρτή αφρού -αν έχουµε σκάφος- για µελανούρια, κυνηγούς, παλαµίδες και µανάλια, ελαφριά καθετή ή και τσαπαρί, ψαρέματα διασκεδαστικά και αρκετές φορές αποδοτικά, είναι τα πλέον αγαπημένα τους καλοκαιρινούς μήνες! Εκεί θα χρειαστούμε ένα καλάµι σχετικά ελαφρύ, για να μεταφέρεται εύκολα, και ένα µηχανισµό τριαντάρη, σε µια λογική τιµή.

Το καλάμι CARBON OXYGEN είναι ένα τηλεσκοπικό καλάμι carbon 5-6 τεµαχίων, αρκετά μαλακό ώστε να καταλαβαίνουμε την παραμικρή τσιμπιά, αλλά συνάμα ικανό να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση προκύψει. Στο συγκεκριμένο καλάμι έχουμε επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά μήκη 1.80, 2.10, 2.40 και 2.70 μέτρα. Το μικρό του μήκος κλειστό (από 44 ως 60 εκ., ανάλογα με το μήκος του σε πλήρη ανάπτυξη) προσφέρει ευκολία στη μεταφορά και την αποθήκευση. Είναι εφοδιασμένο με οδηγούς SiC, έχει casting weight μέχρι 60 γραμμάρια και το βάρος του από 105 (το 2.40m) ως 191 γραµµάρια (το 2.70m).

Η LINEAEFFE, µας προτείνει το καλάµι Oxygen με το μηχανισμό VIGOR POWER 30. Είναι ένας κλασσικός τριαντάρης µηχανισµός µε ένα ρουλεµάν, εµπρόσθια φρένα, µεγάλο roller πετονιάς και µποµπίνα από γραφίτη χωρητικότητας 150 µέτρων πετονιάς διαµέτρου 0,30 χιλιοστών ή 110 μέτρων 0,35 mm.

Το βάρος του είναι μόλις 260 γραμµάρια και η σχέση περιστροφής του 5,2:1. Αυτό το πολύ δυνατό και αξιόπιστο σύνολο καλαμιού-μηχανισμού, γεµισµένο µε πετονιά, προσφέρεται από τη Linea Effe σε προνομιακή τιμή, για να χαρούμε το ψάρεμα χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσουμε μια μικρή περιουσία.

Αφοί Ρογδάκη Ο.Ε. 2310 306 796
Comodo SSL