Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σειρά καλαμιών Scoop με μηχανισμό Silk Line από τη LINEA EFFE

Σειρά καλαμιών Scoop με μηχανισμό Silk Line από τη LINEA EFFE

Η Linea Effe, πάντοτε κοντά στους φίλους της θάλασσας, έχει να προτείνει μια αξιόπιστη λύση για ακόμη μια φορά, σε συνδυασμό με μια αρκετά ελκυστική και προσιτή τιμή. Έτσι προσφέρει μία πολύ αξιόλογη σειρά καλαμιών, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ευρεία γκάμα ψαρεμάτων.
Πρόκειται για μία οικονομική σειρά τηλεσκοπικών καλαμιών της LINEA EFFE σε μήκη από 1.20 έως και 3.60 μέτρα που συνδυάζονται με τον μηχανισμό VIGOR Silk Line. Είναι κατάλληλα για μια πληθώρα ψαρεμάτων τόσο από ακτή όσο και σκάφος, και ιδιαίτερα βολικά στη μεταφορά αφού όταν είναι κλειστά έχουν μήκος από 37 ως 63 εκατοστά (ανάλογα το μήκος) επιτρέποντας την μεταφορά τους ακόμα και σε μία βαλίτσα!
Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας fiberglass για να έχουν αντοχή και ευκαμψία. Θα τα χρησιμοποιήσουμε σε ψαρέματα light casting, ή light spinning για ζαργάνες και μελανούρια, ψαρέματα με μπούλντο, καλαμάρια και σουπιές, ρηχή καθετή, ελαφριά συρτή αφρού κλπ. Το action είναι up to 50 γραμμάρια που σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελαφριές βάρους αρματωσιές μέχρι 50 γραμμαρίων.
Τα μικρότερα μεγέθη της σειράς (1.20 – 1,80 m) είναι κατάλληλα και για μικρά παιδιά αφού ζυγίζουν 56 – 124 γραμμάρια και αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να τα μυήσουμε στο ψάρεμα.

Μαζί με τα Scoop, άξιος βοηθός είναι ο μηχανισµός VIGOR SILK LINE 50, ο οποίος διαθέτει:
•Ένα ρουλεµάν
•Μια μποµπίνα από γραφίτη
•Ένα ευµεγέθες line roller (για απροβληµάτιστη ανάκτηση χωρίς στριψίµατα και βερίνες, τέλειο στρώσιµο της πετονιάς στη µποµπίνα και πολύ «στρωτές» ρίψεις).
•Ένα πολύ ζυγισµένος κεντρικός άξονας για σχεδόν ανύπαρκτους κραδασµούς
•Η µεγάλη χειρολαβή µε άνετο χερούλι για σίγουρη συγκράτηση και άνετους χειρισµούς
•Το βάρος του είναι µόλις 362 γραµµάρια
Ο λόγος περιστροφής είναι 5,2 στροφές της µποµπίνας σε κάθε χερουλιά (5,2:1). Η µποµπίνα έχει χωρητικότητα 195 µέτρα πετονιάς 0.35 mm, 150 µέτρα 40άρας ή 95 µέτρα 50άρας. Με την πετονιά να γεµίζει το µηχανισµό δωρεάν.

ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε. 2310 306 796
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL