Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Set Καλάµι CASPIAN 1.80 µε µηχανισµό VIGOR SILK LINE 60 από τη Linea Effe

Set Καλάµι CASPIAN 1.80 µε µηχανισµό VIGOR SILK LINE 60 από τη Linea Effe

∆ίσπαστο καλάµι της Lineaeffe, κατάλληλο για µεγάλη ποικιλία ψαρεµάτων από σκάφος. Με µήκος 1,80 µέτρα (κλειστό 96 εκατοστά), c.w. 100 – 250 γραµµάρια, µπορεί να χρησιµοποιηθεί κάλλιστα σε καθετή µεσαίου και µεγάλου βάθους, ψάρεµα καλαµαριών, ελαφριά συρτή αφρού και ζόκα. Κατασκευασµένο από κορυφαίας ποιότητας fiberglass για µέγιστη αντοχή, έχει συνολικό βάρος 370 γραµµάρια και διαθέτει 5 δακτυλίδια υψηλής αντοχής. Ο ψαράς που το έχει στην κατοχή του δε φοβάται την καταπόνηση και τη φθορά που συνήθως επέρχεται από τη συνεχή χρήση και το χρόνο, ενώ έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί και µε άλλες τεχνικές.

Ο µηχανισµός ο οποίος θα έρθει να κλειδώσει ένα µοναδικό σύνολο, είναι ο VIGOR SILK LINE 60. Ένας αρκετά δυνατός µηχανισµός, µε φρένα εµπρόσθιας ρύθµισης και λόγο περιστροφής 5,2:1, βάρους 386 γραµµαρίων, ήδη γεµισµένος µε 140 µέτρα πετονιάς διαµέτρου 0,45 χιλιοστών, και µε µεγάλη µανιβέλα που προσφέρει δύναµη, στήριξη και αίσθηση στο χέρι κατά τη διάρκεια ενός ψαρέµατος, στοιχεία τα οποία υποστηρίζει και επαυξάνει η εργονοµική εργονοµική λαβή, ιδανική για ξεκούραστο ψάρεµα. Εναλλακτικά, η µποµπίνα του έχει χωρητικότητα 115 µέτρα πετονιάς διαµέτρου 0,50 χιλ. και 80 µέτρα διαµέτρου 0,60 χιλ.

Αυτό το πολύ δυνατό και αξιόπιστο σύνολο καλαµιού και µηχανισµού, προσφέρεται από την Αφοί Ρογδάκης ΟΕ και τη Linea Effe στην προνοµιακή τιµή των 60 ευρώ, για να χαρούµε το ψάρεµά µας. ∆ώρο για τους φίλους του περιοδικού ένας πρακτικός απαγκιστρωτής.

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε. 2310 306 796 www.rogdakis.gr
Comodo SSL