Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σετ Καλάμι MALIBU και Μηχανισμός VIGOR SILK LINE 70

Σετ Καλάμι MALIBU και Μηχανισμός VIGOR SILK LINE 70

Σετ καλάμι MALIBU και μηχανισμός VIGOR SILK LINE 70

Συνδυάζοντας ποιότητα και τιμή, αυτό το σετ καλαμιού και μηχανισμού της Linea Effe κερδίζει επάξια τον τίτλο του value for money συνδυασμού ψαρέματος. Αφού μπορεί στην κυριολεξία να εκπληρώσει κάθε επιθυμία του σκαφάτου ψαρά και να αποτελέσει πιστό του σύντροφο για αρκετά χρόνια, χωρίς να κοστίζει πολλά.

Το καλάμι του σετ είναι το MALIBU, το οποίο έχει μήκος 165 εκ., αποτελείται από ένα στέλεχος, ανήκει στην κατηγορία 15-30 λιμπρών. Διαθέτει βιδωτή βάση στήριξης μηχανισμού (WWG) και λαβή από EVA για καλύτερη συγκράτηση και χειρισμούς του ψαριού. Μπορεί να συνεργαστεί άψογα με μηχανισμούς οριζοντίου ή σταθερού τυμπάνου. Είναι εξοπλισμένο με 6 οδηγούς διπλής στήριξης, ενώ το βάρος του είναι πολύ εύκολα διαχειρίσιμο από το χρήστη, αφού δεν ξεπερνά τα 370 γραμμάρια.

Τεχνικές που καλύπτει

Οι τεχνικές που μπορεί να καλύψει ικανοποιώντας με την απόδοση και την αντοχή του, είναι όλοι οι τύποι συρτής, η ζόκα, η καθετή σε μεγαλύτερα βάθη, αλλά και το ψάρεμα των καλαμαριών και των θράψαλων. Μαζί του, άξιος βοηθός και συμπαραστάτης σε κάθε αλιευτική συνθήκη και περίσταση, είναι ο μηχανισμός VIGOR SILK LINE 70. Με ένα ρουλεμάν, βάρος 590gr, μπομπίνα από γραφίτη, ευμεγέθης line roller (για απροβλημάτιστη ανάκτηση χωρίς στριψίματα και βερίνες. Τέλειο στρώσιμο της πετονιάς στη μπομπίνα και πολύ ομαλές ρίψεις), πολύ ζυγισμένο κεντρικό άξονα για σχεδόν ανύπαρκτους κραδασμούς. Αντεπιστροφή ακαριαίας ενεργοποίησης, μεγάλη χειρολαβή με άνετο χερούλι για σίγουρο κράτημα και εύκολους χειρισμούς. Δημιουργώντας μαζί με το MALIBU ένα στιβαρό και αξιόμαχο σύνολο, ικανό να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο.

Ο λόγος περιστροφής είναι 4,1 στροφές της μπομπίνας σε κάθε χερουλιά (4,1:1). Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με έναν σχετικά αργό αλλά εγγυημένα δυνατό μηχανισμό. Η μπομπίνα του έχει χωρητικότητα 395 μέτρα πετονιάς 0.40 mm, 250 μέτρα 50άρας ή 175 μέτρα 60άρας! Να σημειωθεί ότι η τιμή προσφοράς είναι 70 Ευρώ. Περιλαμβάνει ακόμα και την πετονιά που γεμίζει τη μπομπίνα του SILK LINE.

Κλείνοντας την παρουσίαση, αξίζει να πούμε ότι η LINEA EFFE χαρίζει επίσης και ένα όμορφο δώρο στους νέους κατόχους του συνδυασμού που σας περιγράψαμε. Ένα ψαράκι τεχνητό, πολύ χρήσιμο για τα ψαρέματα συρτής που αυτήν την εποχή ξεκινάνε δυναμικά.

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε. 2310 306 796 www.rogdakis.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL