Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σετ Συρτής καλάµι Malibu και μηχανισµός JD Trolling της Linea Effe

Σετ Συρτής καλάµι Malibu και μηχανισµός JD Trolling της Linea Effe

Η LINEAEFFE, παρουσιάζει για τους φίλους της συρτής το Malibu, ένα ξεχωριστό καλάµι που μπορεί να ανταπεξέλθει στα ψαρέματα καθετής, ζόκας ή ακόμα και φύλακα. Αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή, καθώς μπορεί να σύρει μικρά ή μεγάλα τεχνητά δολώματα και να ανταπεξέλθει στη δύναμη των μεγάλων θηρευτών από οποιοδήποτε βάθος. Παλαμίδες, ρίκια, τονάκια, αλλά και συναγρίδες, µαύρα και μαγιάτικα, θα έρθουν εύκολα στην επιφάνεια.

Μονοκόμματο για μέγιστη αντοχή, διατίθεται σε μήκη 1.50 (5΄ ft), 1.65 (5΄6΄΄ ft) και 1.80 μέτρων (5΄11΄΄ ft), µε βάρος αντίστοιχα 310, 370 και 460 γραμμάρια. Είναι λοιπόν ένα πολύ ελαφρύ και λεπτό καλάµι κατηγορίας 15-30 lbs, µε ευαίσθητη και προοδευτική δράση, προορισμένο για να γίνει το δεξί χέρι µας στα ψαρέματα από σκάφος. Κατασκευάζεται από αρίστης ποιότητα fiberglass (υαλονήματα) και διαθέτει τελείωμα σε σταυρό για να τοποθετείται σε ζώνη μέσης όταν παλεύουμε µε ένα ιδιαίτερα μεγάλο ψάρι.

Ο μηχανισμός JD Trolling είναι ένας κλασσικός μηχανισμός συρτής μεγέθους 300, µε μπομπίνα κατασκευασμένη από γραφίτη για μειωμένο βάρος (520 γρ.), ένα ρουλεμάν, φρένα τύπου star drag (αστέρι) και χωρητικότητα 420 μέτρα πετονιάς διαμέτρου 0,40 χιλιοστών (460 yds/15lbs). Διαθέτει κατανεμητή πετονιάς και η εταιρεία το προσφέρει γεμισμένο µε πετονιά.

Καλάµι Miami και μηχανισμός JD Trolling, αποτελούν μια εξαίρετη πρόταση και ένα ιδανικό σύνολο για τους φίλους της συρτής οι οποίοι ενδιαφέρονται να έχουν στο σκάφος τους αξιόλογο εξοπλισμό, µε αξιοσημείωτη αντοχή στο χρόνο. Μάλιστα, η LINEAEFFE προσφέρει στους αναγνώστες του περιοδικού το παραπάνω σύνολο µε επιλογή καλαμιού της αρεσκείας τους (δηλαδή σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα μήκη) στην εκπληκτική τιµή των 105 ευρώ, ενώ δίνει δώρο και ένα ψαράκι συρτής για να δοκιμάσουµε άμεσα την αποτελεσματικότητα των νέων µας αποκτημάτων.

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε. 2310 306 796 www.rogdakis.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL